خاهر شوهرم بخاطر یچیزی باهام دعوا افتاد و مقصره.(تو تاپیک قبلیم موضوع رو نوشتم کامل )خواهر شوهرم همش توزندگیمون دخالت میکنه هی امار میگیره خیلی فصوله .شوهرم رو پر میکنه. حتی اگه باهام دعوا بیفته شوهرم پشتشه.بشوهرم گفتم مسدودش کن.آسایش نداریم از دستش.خسته شدم.یکم راحتمون بزارن دم ب دقیقه زنگ میزنه انگار زنشه.توبچه نیستی ک بهش ج پس بدی کل روزت و. این احوال پرسی نیست این سرک کشیدنه.شوهرم گفت مسدودش نمیکنم.تو قطع ارتباط کن با خانوادت یا برو طلاق بگیر بای.خدایا چ ربطی ب خانواده من و من داره
بگو بحث پول نیس .بحث آبرو و دختر نبودنم هس. باشه منو نمیخواهی قبول یه عروسی بگیر ک بگن فلانی زنشه سر ...
اینم گفتم میگه خاهرم راست میگفتن تو بخاطر پول ازدواج کزدی. گفتم تو پولداری ک من خبر ندارم؟ من ب عیر از تو خاستگار داشتم ک پولدار بودن ولی تورو انتخاب کزدم.چون دوستت داشتم بهت علاقه داشتم. نمیخاد بفهمه .همه چیو فداشون کردم آخرش دست مزد من اینه
اینم گفتم میگه خاهرم راست میگفتن تو بخاطر پول ازدواج کزدی. گفتم تو پولداری ک من خبر ندارم؟ من ب عیر ...
بگو عروسی میخام ربطی ب پولدار بودن و نبودتون نداره حق همه ی دخترا یه عروسی خوب هس طرف داره ک داره نداره بره وام بگیره یه عروسی خوب باید بگیره مردم دخترشونو سر راه ک نیاوردن ک مفتکی جلوتون کنن.......مهم اخلاق و انسانیت ادم هاس پول ارزشی نداره اون چندرغازی ک شما دارین همه ملت دارن
الان محبت میکنم نیاز ج ن سیش برطرف میشه.بازم کل قلبش مال من نشد. ب ناحق پشت خانوادشه. اونا گفتن ما ر ...
اسی من که حرفم نمیاد
دختر بشین خونه بابات نون خشک بخور ولی منت همچین بشری نکش بعد اصلا چه معنی داره عقد باشی رابطه برقرار کنی که بیشتر از خود راضی تر بشه ! دختر خوب تشنه نگهش دار بزار دورت بچرخه خودش له له بزن برات والا که خیلی حرص خوردم من بعد اگه میخوای ادامه بدی در دسترسش نباش نزار از الان خانواده اش روت مانور بدن زندگیت رو جمع کن از همین حالا
اسی من که حرفم نمیاد دختر بشین خونه بابات نون خشک بخور ولی منت همچین بشری نکش بعد اصلا چه معن ...
الان میدونی چی میگه؟میگه لباس ای کارم رو نمیشوری.برام غذا درست نمیکنی. گفتم الان وظیفه من نیست اخه هنوز جدا نشدی.خونه خودمون ک نییتیم انجام بدم.موقع لباس ویدا خودتو جدا میدونی ولی یارانه و برنجت دست اوناست.حقوقتم مال اوناست.میگه من مگه خرج اونارو میدم.گفتم اره.یارانه برنجتو حقوقت. هیچوقت خرجم و ندادی فقط دو سبار ۵۰۰ دادی