2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 121 پست
سعی میکنم نادیده بگیرم. ولی مثلا میگن زنت زشته تحت تاثیر قرار میگیره و میره ..... و چند روز نمیاد م ...

این حرفارو اگه جلوی خودت میگن اصلن گوش نکن یاهم بگو خب مث شما خوشگل نشدم باید از خدا بپرسی...اگه شوهرت واست خبر میاره بگو خیلی زشته شوهرم واسم چرت و پرت خبر میاره بجا دوست دارم این حرفا رو میزنی....ب اینکه بهت پول نمیده و جایی نمیبره فعلا چیزی نگو گاهی مثلا هفته ایی یه بار بگو هوس بستنی کردم چیزای کوچیک بخواه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درمورد خانوادش هیچی هیچی ب هیچ عنوان نگو.حتی خوبی هم نگو ک بعد نگه مامانم خوبیه و فلانیه .بعد ک سر خ ...

اینا هم گفتم بهش.میگه خب چ بد باشن چ خوب هیچ حرفی نزن.منم نمیگم بهشون.میگه قبل اینکه تو بیای اونا بودن کنارم........

گفتم بهش .میگه چرا الان مهمه.گفتم بخاطر عشقم  تو رو همه ایستادم جنگیدم.الان بهم میگین شوهر کردن ...

وقتی اینو میگه بگو منظورت چیه .حرف ته دلت رو بگو 

حرفای معنی دار میزنی 

این حرفارو اگه جلوی خودت میگن اصلن گوش نکن یاهم بگو خب مث شما خوشگل نشدم باید از خدا بپرسی...اگه شوه ...

خودشون رو خیلی سرتر میبینن.اخه ۴۰ سالشونه شوهر نکزدن.  من از ۱۴ سالگی خاستگار داشتم.خاستگار پولدار هم داشتم ولی زن داداششون شدم. اگه پول دوست بودم با پولدار ازدواج میکردم.من به برادرشون علاقه داشتم

تو الان عقد هستی اینقد حساسی.😑من فک کردم تو خونه و زندگی خودتی ..پس بیخیال اصلن اسم خانوادشو خواهرش ...

سرخونه زندگیم برم وا ویلا بدتره.دوسندارم بیان خونم.اونام با پرویی  میان

گفت هیچی فقط سنت پایینه. حس میکنم پشیمون شد یا کسی هست جز من

خب بگو منظورت چیه پشیمون شدی.از اول باید این فکرو میکردی قبل اینکه منو وارد زنانگی کنی باید فکر میکردی الان من دختر نیستم ک راحت بتونم از زندگیت بیام بیرون

دوس نداشتن ک نیس بلاخره خانوادش هستن..فقط امیدوارم ب اندازه بیان زیاد مزاحمت ایجاد نکنن

اونا هرروز خونه برادراشون میرن.جاریام ی سیاستی کردن ک شوهرشون پشتشونخ.خاهرشوهرام  دیگه خونه جاریام نمیرن

خب بگو منظورت چیه پشیمون شدی.از اول باید این فکرو میکردی قبل اینکه منو وارد زنانگی کنی باید فکر میکر ...

همینارو دقیق گفتم .میگه ها چیه سخته بدون مهریه جداشی؟ پول میخوای؟ ندم نمیری؟مهریه ببخش بعد برو طلاق

اره برو ی مدت خوش رو باش بدیشونم نگو ولی بعدش کم کم فاصله بگیر ولی بازم روت خوش باشع ببین جواب میگیر ...

همیشه ج تماس خاهراش رو تومحیط کاری میده. ولی تماس من رو ج نمیده به هیچ وجه.حتی یبار 

همینارو دقیق گفتم .میگه ها چیه سخته؟ پول میخوای؟ ندم نمیری؟

بگو بحث پول نیس .بحث آبرو و دختر نبودنم هس. باشه منو نمیخواهی قبول یه عروسی بگیر ک بگن فلانی زنشه سر ماه بعلت نداشتن تفاهم طلاق توافقی