2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 121 پست
اخه چرا باید بگه.خیلی بچه ننه. جرات نداره.حتی جرات نداره بهشون نه بگه

دیگه متاسفانه یسریا بچه ننه هستن باید صبر کنی و کم کم اول خوب بودن خودتو عشق خودتو بهش ثابت کنی بعد کم کم اونو از بچه ننه بودن دربیاری

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دیگه متاسفانه یسریا بچه ننه هستن باید صبر کنی و کم کم اول خوب بودن خودتو عشق خودتو بهش ثابت کنی بعد ...

خوب بودن و عشق خودمو هرچقدر نشون بدم بدتر میشه.اصلا بزرگ نمیخاد بشه انگار

چیکارش کنم

درمورد خانوادش هیچی هیچی ب هیچ عنوان نگو.حتی خوبی هم نگو ک بعد نگه مامانم خوبیه و فلانیه .بعد ک سر خونه زندگیت رفتی ازش حرفی شنیدی ک تعریف کرده با ملایمت بگو این کار درستی نیس حرف تعریف میکنی این حرفات باعث میشه بین من و خانوادت اختلاف ایجاد بشه حرف بشه اونوقت تو وسط میمونی ک مقصر کیه ...مقصر اونوقت تویی ک  حرف میبری کم کم باید با ملایمت ترکش بدی

چرا خانوادت نگفتن نباید این کارو کنی ، خیلی محکم تعییر رویه بده خیلی احترامت بیشتر میشه تا ببخشید به ...

اره اره دقیقا خوبی مو نمیبینن خواستم خوبی مو نشون بدم ولی.نمیدونستم سطح فکرشون پایینه. فکرمیکردم مثل خودم فکرمیکنن.ماشالله تحصیل کرده هم هستن

درمورد خانوادش هیچی هیچی ب هیچ عنوان نگو.حتی خوبی هم نگو ک بعد نگه مامانم خوبیه و فلانیه .بعد ک سر خ ...

دوسدارم همین الان بهش بگفهمونم اونا بد ذاتن.همین الان میخام مسدود بشن.اخه خیلی حرص میخورم بخاطر بقیه شوهرم دعوام میکنه

اره اره دقیقا خوبی مو نمیبینن خواستم خوبی مو نشون بدم ولی.نمیدونستم سطح فکرشون پایینه. فکرمیکردم مثل ...

تحصیلات تو ایران زیاد بیانگر معرفت و خرد نیست عزیزم ، حتما به خودت کمک کن حتی اگه ترسیدی بازم به ترست غلبه کن نذار ازت سواستفاده کنن چون دختر خوبی هستی محال دوست داشته باشن از دست بدنت پس الکی نترس و باج نده فقط مسئول خونه زندگیه خودتی 

تا تو با منی زمانه با من است 💙 🦋
اگه بگم از خودش بپرسید بهشون میگه  زنم خواست

توهم لبخند بزن هیچی نگو...اینجوری یعنی ب شما ربطی نداره ک کی خواسته_ولی بعد ک با شوهرت تنها شدی بگو یعنی هرچی واسم میخری میاریی تعریف میکنی..خو من از تو نخوام از کی بخوام دیگه تا همین حد بعد خودتو ناراحت بگیر هرچ گفت جواب نده خودتو غمگین بگیر

تحصیلات تو ایران زیاد بیانگر معرفت و خرد نیست عزیزم ، حتما به خودت کمک کن حتی اگه ترسیدی بازم به ترس ...

ازاین میترسم ک تااخر عمر شوهرم اینجوری بخاد باشه باهام. ازاین میترسم ک برای ناحق دفاع میکنه.من آگه جای شوهرم بودم عدالت رو انتخاب میکردم.احساسی فکرنمیکردم اصلا.ازاینکه بیخودی پشتشونی ولی پشت منو خالی میکنه.ازاینکه همش میگه طلاق.یا میگه دوست پسر داری.میترسم از منفی بافیاشون

دوسدارم همین الان بهش بگفهمونم اونا بد ذاتن.همین الان میخام مسدود بشن.اخه خیلی حرص میخورم بخاطر بقیه ...

وای وای گند نزن دختر جان...هرچی بد هستن خانوادش هستن مجبوره ک بخوادشون.....تو فک کن ک نیستن 

وای وای گند نزن دختر جان...هرچی بد هستن خانوادش هستن مجبوره ک بخوادشون.....تو فک کن ک نیستن 

سعی میکنم نادیده بگیرم. ولی مثلا میگن زنت زشته تحت تاثیر قرار میگیره و میره ..... و چند روز نمیاد

مثلا میگن بهش پول نده یا نبرش جایی و....اونم گوش میده.چطور با این جیزا کنار بیام 

بگو سن و سال مهم نیس مهم درک و علاقس

گفتم بهش .میگه چرا الان مهمه.گفتم بخاطر عشقم  تو رو همه ایستادم جنگیدم.الان بهم میگین شوهر کردن یا عروسی یا هرچی برات زود بود؟؟؟ هرچی میگن حرف حرف اونا باید باشه