2777
2789
عنوان

از رشته ای که خوندم خیری ندیدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 53 پست
دقیق سرنوشت منو گفتی ارشد معماری به امید بابام گرفت که بهم کار بده خودش که ورشکست شد منم ده ساله هرج ...

دقیقا

فکر کن من سال ۹۸ کنکور ارشد مرحله دوم ۶۵٪ اسکیس زدم😁

بله معدل الف بودم هر ترم و خودمو برای نیم نمره میکشتم🥲  ولی الان مهندسی افتضاح شده واقعا زده ...

منم مهندسی پزشکی خوندم متاسفانه بازار کارش بیشتر بازاریابی هست که اونم من استعداد ندارم😐😶😅

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور از درس زده شدی؟ تا الان خیلی درس میخوندی؟ اگه اینطوره که راحت تا ابان بدون استرس استراحت کن ب ...

بله خیلییییی

الان که درس نمیخونم انکار بیکارترین ادم روی زمینم🥲🥲🥲🥲

تو که رشتت ریاضی بوده پس چطور حسرت پزشکی رو داری احیانا رشتت باید تجربی بوده باشه حس میکنم تحت تاثیر ...

چون معلم زیست اول دبیرستانمون ی بلایی سرم اورد که منی که عاشق تجربی بودم حاضر نشدم تجربی بخونم

خدا ازش نگذره هرروز فحش میدم بش🤣🤣🤣🤣

مهندسی کلا ب فنا رفت عزیزم🙁

دست رو دلم نذار که...نمیفهمم چرا مهندسی رو اینقدر زیاد پذیرش کردن که کارمون به اینجا کشیده شد

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

دست رو دلم نذار که...نمیفهمم چرا مهندسی رو اینقدر زیاد پذیرش کردن که کارمون به اینجا کشیده شد

تا دانشجو زیاد بشه و همه ی مدرک الکی بگیرن

دردم اینه که الان هر ننه قمری میتونه بیاد مهندسی بخونه ولی ما نمیتونیم بریم پزشکی و دندون

کاش همون کنکور اول رو که دادی میدیدی اونی ک میخوای رو نیوردی باز میموندی

ولی معماریم زرنگ باشی براش کار هست تو اینستا هستن خیلیاشون خوب پول درمیارن

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)