2777
2789
عنوان

از رشته ای که خوندم خیری ندیدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 53 پست

من تو سی سالگی حقوق رو شروع کردم قبلش حسابداری خونده بودم خیلی مزخرف و سخت بود عوضش الان عاشق حقوقم و با علاقه میخونم ...،توهم شروع کن پزشکی سخته ی هدف راحت تر در نظر بگیر و تخته گاز برو جلو

من تو سی سالگی حقوق رو شروع کردم قبلش حسابداری خونده بودم خیلی مزخرف و سخت بود عوضش الان عاشق حقوقم ...

عجب دنیاییه. من خیلی دوست دارم حسابداری بخونم. ولی سنم بالا رفته میترسم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش همون کنکور اول رو که دادی میدیدی اونی ک میخوای رو نیوردی باز میموندی ولی معماریم زرنگ باشی براش ...

بله کاش

اما اونموقع مهندسی خیلی خفن‌بود 

مثل الان انقدر مسخره و بدبخت نبود

ازمون استخدامی شرکت کن یا ازمون نظام مهندسی کلی راه هس از طریق رشتت به درامد برسی

نظام فایده ندارع

همه بی پولن

انقدر زیاد شده ظرفیت ب ندرت بهت میدن برای کار🥹🥹🥹

من تو سی سالگی حقوق رو شروع کردم قبلش حسابداری خونده بودم خیلی مزخرف و سخت بود عوضش الان عاشق حقوقم ...

هزارماشالا

افرین

اخه حقوق فکر کنم باز قبول شدنش راحت تر از پزشکیه

ولی قبول دارم

اون حسرته خیلی عذاب اوره

عجب دنیاییه. من خیلی دوست دارم حسابداری بخونم. ولی سنم بالا رفته میترسم

تو حسابداری هیچی نیست ولی به سن نگاه نکن دانشگاه ما اکثرا رنج ۳۰ تا ۴۰ هستن،حتی اقایون و خانوم های مسن هم میان ،زندگی کن با علاقه هات نه با اعداد

تو حسابداری هیچی نیست ولی به سن نگاه نکن دانشگاه ما اکثرا رنج ۳۰ تا ۴۰ هستن،حتی اقایون و خانوم های م ...

ممنون دوست عزیز از راهنماییت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.