2777
2789
عنوان

از رشته ای که خوندم خیری ندیدم😂

575 بازدید | 53 پست

من شاکرد اول مدرسه بودم

تیزهوشان درس خوندم

رشته ریاضی

اما اخر سر کنکورمو بد دادم و شکست خوردم

رفتم دانشکاه ازاد

گفتم عیب نداره ایشالا ارشد ی دانشگاه خفن میرم

بازم علی رغم تلاش هام بد اوردم و نتونستم اون دانشگاهی که میخوام قبول بشم و بازم شکست خوردم

رشتم معماریه و بازار کارش افتضاحه

دلم میخواد پزشکی بخونم ولی باز اسیر کنکور میشم منم که کنکور دادنم افتضاحه

هر روز میگذره و من بیشتر احساس پوچی میکنم

الانم که ۲۸ سالمه🥺

واقعا نمیدونم چکار کنم

حسرت پزشکی ب دلم مونده

از طرفی میگن کنکور سخت تر شده

اهل ازدواجم نیستم

ب رشته های معمولی هم قانع نیستم و عاشق درس خوندنم

☹️☹️☹️☹️☹️☹️

بنظرم رو همین رشته‌ات تمرکز کنی بهتره....اسم کنکور که میاد حالم بد میشه واقعاا....جدا میتونی دوباره کنکور بدی؟!🥴

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه ی اسی اگه بخواید منی که ۱۶ سالمه و دارم میرم یازدهم تجربی و از درس زده شدم رو نصیحت کنید چی ...

چجور از درس زده شدی؟

تا الان خیلی درس میخوندی؟

اگه اینطوره که راحت تا ابان بدون استرس استراحت کن بعد کم کم شروع کن خوندن

چجور از درس زده شدی؟ تا الان خیلی درس میخوندی؟ اگه اینطوره که راحت تا ابان بدون استرس استراحت کن ب ...

ممن از اول تابستون‌هیچی نخوندم  درس های دهمم هنوز نخوندم درست حسابی یازدهمم مونده

بنظرم رو همین رشته‌ات تمرکز کنی بهتره....اسم کنکور که میاد حالم بد میشه واقعاا....جدا میتونی دوباره ...

منم حالم بد میشه

خب چه کاری میشه کرد واقعا دیگه؟!!! من که کلا کنکور رو همیشه خراب کردم😁 مکر اینکه پولدار باشی و بری خارج رشته ای که دوست داری بخونی

ممن از اول تابستون‌هیچی نخوندم  درس های دهمم هنوز نخوندم درست حسابی یازدهمم مونده

اشکال نداره از یازدهم شروع کن پا به پای معلما پیش برو. تو خونه تست و درسنامه بخون

پنج شنبه و جمعه هم کلاس دهمت رو بخون.

اشتباه منو نکن

من از تابستون دهم خودمو درگیر درس کردم اخرش خسته شدم جا زدم

اوضاع کنکور سراسری ایران هر سال دیگه بدتر میشه 

تازه افتضاح ۱۴۰۲ رو ببینید چی میشه 

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
اگ عاشق درس خوندنیی وس میتونی فقط باید کمی خرج کنی برا درسایی که مشکل داری معلم بگیر برا اینکه خیلی ...

اخه ده سال از دیپلمم میگذره 🥲 میترسم خیلی عقب باشم از بقیه و کلی بمونم پشت کنکور

اشکال نداره از یازدهم شروع کن پا به پای معلما پیش برو. تو خونه تست و درسنامه بخون پنج شنبه و جمعه ه ...

یه چیی هم هست آخه 💔🙂فیزیک رو مردود شدم هیچی بلد نیستم نیدونم چیکار کنم معلممون هم خوب نبود

اوضاع کنکور سراسری ایران هر سال دیگه بدتر میشه  تازه افتضاح ۱۴۰۲ رو ببینید چی میشه

دقیقا مشکل همینجاست

از طرفی حسرت میخورم که چرا ریاضی خوندم

اون سالها میشد دندون قبول شد الان واقعا سخت شده