2777
2789
عنوان

از رشته ای که خوندم خیری ندیدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 53 پست
والا اینطور که پیش میره مثل اینکه پزشکیم میخوان اشباع کنن🙄

بله همه چیز اشباع شده

اما حداقل واسشون ارزش و احترام قائلن

باز میتونن با اینستاگرام و بلاگر دکتری معروف بشن🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من ۲۱ سالمه و میدونم اخرش مثل تو پشیمون میشم😑 ولی نمیدونم چاره چیه

واقعا اگر نطر منی که ازت بزرگتره رو میخوای

برو خارج پزشکی یا دندون بخون

المان

رایگانه

محدودیت سنی داره فقط🥲🥲🥲🥲

اخه ده سال از دیپلمم میگذره 🥲 میترسم خیلی عقب باشم از بقیه و کلی بمونم پشت کنکور

انگار کنکور بعدی قراره عمومی ها حذف بشن خب عربیو این چیزا انگار حذفن کارت راهت تر میشه دیگه تصور بکن درس بخونی تو چهل سالگی دکتر باشی یا درس نخونی تو چهل سالگی دکتر نباشی کدوم بهتره؟

واقعا قشنگ و صادقانه اوضاع زندگیت رو توضیح دادی، خیلی غم انگیز بود، این همه تلاش آخرش هیچی....

واقعا بی فایده بود اینهمه تلاش

هیچ کس برای درس خوندن ارزش قایل نیست

بماند که دانشگاه هم معدل کل ۱۹ فارغ تحصیل شدم😄

الان فقط دکترارو ادم حساب میکنن

انگار کنکور بعدی قراره عمومی ها حذف بشن خب عربیو این چیزا انگار حذفن کارت راهت تر میشه دیگه تصور بکن ...

خب دقیقا وقتی حذف بشن کار برای ماهایی که فاصله گرفتیم سخت میشه، چون همشون میشه تخصصی

حرفتون قشنگ بود دوست داشتم 💕🥺

واقعا بی فایده بود اینهمه تلاش هیچ کس برای درس خوندن ارزش قایل نیست بماند که دانشگاه هم معدل کل ۱۹ ...

تو دانشگاه خیلی هنر کنن نمره ۱۵ یا بالای ده میگن خیلی سخته ولی تو نمره ت انقدر بالا بوده 

اگ عاشق درس خوندنیی وس میتونی فقط باید کمی خرج کنی برا درسایی که مشکل داری معلم بگیر برا اینکه خیلی ...

نمیدونم میتونم با بچه های الانی رقابت کنم یا نه

یا اینکه مثل امسال چقدر قراره گند بزنن توی کنکور🤣

تو دانشگاه خیلی هنر کنن نمره ۱۵ یا بالای ده میگن خیلی سخته ولی تو نمره ت انقدر بالا بوده 

بله معدل الف بودم هر ترم و خودمو برای نیم نمره میکشتم🥲 

ولی الان مهندسی افتضاح شده

واقعا زده شدم از رشتم

بله همه چیز اشباع شده اما حداقل واسشون ارزش و احترام قائلن باز میتونن با اینستاگرام و بلاگر دکتری ...

له نظرم رشته پزشکی هم داره اشباع میشه تو هر خیابون چند تا پزشک هست آدم میمونه کدوم رو انتخاب کنه 😂😂

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4