یک ماهه جا به جا شدیم هیچ جا به بودجمون نخورد اومدیم یه طبقه چهارم گرفتیم الان هر روز پسرش که دانشجو هست میاد میگه بچه هاتون یه صدا تو اتاقشون اومد من زود میخوابم دیگه ۸ شب به بعد نزاشتم برن تو اتاقشون باز آلام دوباره مگه من دانشجو هستم باید اتاقم خیلی ساکت باشه یه صدا اومد باز منم بار میریزم به هم نمیدونم چه غلطی بکنم
هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان رفتم در خونشون میگم اگر این پسرت اینقدر حساسه درس میخونه اتاقشون رو عوض کنم میگه اون دخترم هم همینه شما باید مشکلت رو حل کنی این جوری مشکل حل نمیشه چه خاکی به سرم کنم ناراحتی اعصاب گرفتم تو این یک ماه
هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
بگو مگه پادگانِ همونقدر که تو حق داری بچه های منم حق دارن ناراحتی تو یه فکری بکن من که نمیذارم بچه هام سر و صدا کنن میفرمایید نفس هم نکشن
زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نینی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی
الان رفتم در خونشون میگم اگر این پسرت اینقدر حساسه درس میخونه اتاقشون رو عوض کنم میگه اون دخترم هم ه ...
منم طبقه چهارمم والا من فقط شبا دخترمو کنترل میکنم ک رعایت کنه وگرنه در طول روز راحتش میزارم اسیر ک نیست بچم تو خونه پنبه بچسبونم کف پاهاش صدای پاش نره دیگه اونی ک بخواد درس بخونه موقع چوپونی همراه گله گوسفندا تو کوه هم میخونه .اینا بهونه اس کسی هم غیر از ساعتای استراحت بیاد دم خونم دهنشو میبندم واسه همیشه
حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........