2777
2789
عنوان

چه کارکنم با بچه هام و همسایه پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست
الان رفتم در خونشون میگم اگر این پسرت اینقدر حساسه درس میخونه اتاقشون رو عوض کنم میگه اون دخترم هم ه ...

توجه نکن وبرات مهم نباشه 

اونا که بار اولشون نیست قبل شما هم افراد زیادی بودن 

این مشکل اوناس نع تو 

الانم که دانشگاه تعطیله بهونه میارن

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

بگو بچه اند .. اون بچه هاشو بفرسته کتابخونه درس بخونن از اونجا ساکت تر جایی نیست..بچه های توام آدمن..مجسمه که نیستن..با بچه هات بازی های آروم انجام بده تا کمتر جیغ و داد کنن و تشویقشون کن نقاشی بکشن کاردستی درست کنن براشون کتاب بخون و یادشون بده برای بازی های پر سر و صدا باید صبر کنن تا ببریشون غروبا پارک یا کوچه..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میدون اره ولی امروز دیگه نمیزارم فقط میگم آروم راه بیرون الان داشت دخترم اتاقش رو مرتب می‌کرد ی ...

جهندم ک حساسن توقع دارن بچه های شما بااشارع حرف بزنن و حرکت کنن. بگو بچه های من سروصدای اضافی ندارن. اگ شماحق داری منم حق دارم توخونم. اپارتمان نشینی همینه 

چقد بدم‌میاد از این همسایه ها، بهش بگید حرف شما متین ولی خونه ها اپارتمانیه بچه هاام جایی نمیرن این ...

به خدا اینقدر تذکر دادم دیوانه شدم خوب بچه هستن چه کار کنم الان رفتم در خونشون باباش میگه پسرم خیلی حساسه رو صدا با صدای کم هم به هم میریزه

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
وقتی میدون اره ولی امروز دیگه نمیزارم فقط میگم آروم راه بیرون الان داشت دخترم اتاقش رو مرتب می‌کرد ی ...

ایییییییش چه لوس بگو به خاطر شما که نمیتونم دورا ز جون بچه هام روخفه کنم

بگو چار دیواری اختیاری  اپارتمان نشینی این دردسرا هم داره  در ثانی الان مگه دانشگاه تعطی ...

یه لحظه خودتون رو بذارید جای طبقه پایینی اگه هر روز صدای سر و صدا بیاد میتونید زندگی کنید؟ بعدم چاردیواری اختیاری، چاردیواریشون به پایین راه داره... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بتوپ بهشون دفعه بعد که اومدن جلو در 

اینا زندگیو جهنم میکنن واست 

حساسه؟بره ویلایی

اگر واقعاً اذیتی در کار نیست 

بگو برو کتابخونه 

این جور بچه هات رو هی سرکوب می کنی اثر بد می گذاره 

یا خودت عصرا ببرشون بیرون پارک و...

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
بگو چار دیواری اختیاری  اپارتمان نشینی این دردسرا هم داره  در ثانی الان مگه دانشگاه تعطی ...

میگه پشت کنکوری هست تا یه کوچولو صدا میگه میاد زنگ میزنه منم تا چند ساعت میریزم به هم

یه کفپوش هایی هست عایق صداس از اونا بخرید بندازید کف اتاق. یا اینکه بچه هاتو‌صبح زود بیدار کن شب زو ...

بابا شب از ساعت ۸ نمیرن تو اتاق الان که ساعت شیش و نیم بعد از ظهر هم هست میگه صدا اومده 

درست ب عکس همین تاپیک رو اینجا دیدم نظرات کاملا متضاد 

چقدر نی نی سایتی ها جالبن 

خدا خیرتون بده هر کی هر چی میگه طرفش رو نیگیرید😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه لحظه خودتون رو بذارید جای طبقه پایینی اگه هر روز صدای سر و صدا بیاد میتونید زندگی کنید؟ بعدم چارد ...

من هم همین شرایطو دارم 

ولی خب درک میکنم تازه طبقه بالایی ۳قلو داره 

منم دانشجوم 

نمیشه که بخاطر من اون طفل معصومارو اسیر کنه 

اتاقشون هم دقیق رو اتاق منه 

ولی اینکه یه صدای‌کوچیک هم بیاد برم هربار بهشون گیر بدم نه اپارتمان نشینی این دردسرا هم داره

اگه در حد متعادله صدای بچه هات که بیخیال اذیتشون نکن.مشکل حساسیت بیش از حد اوناس

میترسم هی بیاد در خونمون یا بره به صاحبخونه بگه ما رو بندازن بیرون