یک ماهه جا به جا شدیم هیچ جا به بودجمون نخورد اومدیم یه طبقه چهارم گرفتیم الان هر روز پسرش که دانشجو هست میاد میگه بچه هاتون یه صدا تو اتاقشون اومد من زود میخوابم دیگه ۸ شب به بعد نزاشتم برن تو اتاقشون باز آلام دوباره مگه من دانشجو هستم باید اتاقم خیلی ساکت باشه یه صدا اومد باز منم بار میریزم به هم نمیدونم چه غلطی بکنم
هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
من هم همین شرایطو دارم ولی خب درک میکنم تازه طبقه بالایی ۳قلو داره منم دانشجوم ...
درسته آپارتمان نشینی بالاخره دردسرهای خودشو داره ولی بعضی خونه ها خیلی صدا میره. بعضیها هم اعصابشون قوی نیست. مثلا خونه خواهرم. پسر طبقه بالایی که میدوه لوسترای خونه خواهرم میلرزه و واقعا صدای گرومپ گرومپ وحشتناک میده چون همش از رو صندلی میپره یا توپ بازی میکنه. بابام میگه لوستراتونو دربیارین
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.