2777
2789
عنوان

لاغری😍✨

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 32 پست
میشه برا منم بگی چه ورزشایی کردی؟؟

هوازی میرم.چرخش بازو ساعت گرد و پات ساعت.قیچی.دمبل میزنم.پشت بازو میزنم.پلانک و انواع دراز نشست و حرکای دیگ

خدایا مرسی😍❤
چند کیلویی شما گل؟ تو امضات ننوشتی چقد کم میخوای کنی چرا

من ۶۹ کیلوام

خیر سرم سرگروه هستم ولی اراده ندارم

از ۷۷و۷۰۰ رسیدم ۶۵ ول کردم شدم ۷۰  ۶۹

باید دوباره شروع کنم. ولی از ورزش بدم میاد لعنتی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالیه.چند ماه طول کشید؟

از مرداد پارسال تا بهمن پارسال. ورزش نمیکردم به خاظر همین طولانی شد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

طناب زیادیش واسه خانوما خوب نیست

من عموم خیلی حرفه ایی میزنهـ.انقد عالی میزنه من فقط دسته های طنابشو میبینم.کسی و ندیدم اینجور بزنه.بی وقفه ۵٠٠٠تا بعضی وقتا بیشتر میزنه

خدایا مرسی😍❤
من عموم خیلی حرفه ایی میزنهـ.انقد عالی میزنه من فقط دسته های طنابشو میبینم.کسی و ندیدم اینجور بزنه.ب ...

باریکلا حرفه ای شده دیگه

من عموم خیلی حرفه ایی میزنهـ.انقد عالی میزنه من فقط دسته های طنابشو میبینم.کسی و ندیدم اینجور بزنه.ب ...

با طناب لاغر کرده؟

اره از دوسالگیم یادمه میزد ـ.طنابشم خودش درس کرد با سیم کابل میزنه خیلی هم سنگینه

چه جالب

من ۶۹ کیلوام خیر سرم سرگروه هستم ولی اراده ندارم  از ۷۷و۷۰۰ رسیدم ۶۵ ول کردم شدم ۷۰  ۶۹ ...

عزیزم کاری نداره ک ورزش کردن 

بدنت باید عادت کنه از پیاده روی شروع کن 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)