2777
2789
عنوان

زندگی برادر شوهر با ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی پول اجاره مکان مستقل داره اصلا درست نیست بیاد خونه شما. با همسرت اتمام حجت کن که راضی نیستی و اگه بخواد بیاد شما میری خونه خانوادت. اونا که راحتن، اونی که سختشه شمایی پس راحت کوتاه نیا

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
چرا جدیدا برادرشوهرا میرن خونه داداششون🙄

دقیقا منم اومدم بگم 

اسی ناراحت نشو نمیخوام قضاوت کنم ولی دیگه خیلی خز شده هر شب هر شب یه تاپیک برادرشوهره که میخواد خونه زنداداشش بمونه بابا بسه 🤦🏻‍♀️

به همون خواهرشوهر مادرشوهر بچسبین 😂

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔

ببین تو بارداری از لحاظ اخلاقی درست نیست، بعدشم که بچت به دنیا میاد میخوای بچه شیر بدی، به شوهرت اینجوری بگو راحت نیستم بگو من الان آدم عادی نیستم درد دارم نیاز هام متفاوته. جلو یه پسر مجرد اذیتم، اینو بهش بگی بعید میدونم پشتت نباشه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.