بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی پول اجاره مکان مستقل داره اصلا درست نیست بیاد خونه شما. با همسرت اتمام حجت کن که راضی نیستی و اگه بخواد بیاد شما میری خونه خانوادت. اونا که راحتن، اونی که سختشه شمایی پس راحت کوتاه نیا
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
ببین تو بارداری از لحاظ اخلاقی درست نیست، بعدشم که بچت به دنیا میاد میخوای بچه شیر بدی، به شوهرت اینجوری بگو راحت نیستم بگو من الان آدم عادی نیستم درد دارم نیاز هام متفاوته. جلو یه پسر مجرد اذیتم، اینو بهش بگی بعید میدونم پشتت نباشه.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.