اخه میدونی منم یدونه از این ادما ک همش پلاسه خونم دارم با این تفاوت ک خونه مجردی داره ولی میاد شام و ناهارش رو میخوره و میره حقوقش رو هم کامل پس انداز میکنه اونوقت کل حقوق شوهر من خرج میشه مثلا خودمون باشیم من در هفته چند وعده حاضری درست میکنم ولی بخاطر اون همیشه باید یخچالم پر باشه از گرونیم ک خبر داری.یک سالو نیمه ک وضعیتم اینه دارم افسردگی میگیرم دیگ
مهمون حبیب خداست عزیزم حجابت رو این روزا پیشش رعایت کن اتاق مجزا و.... حتی لازم نیست کنارش ...
عزیزم مهمون یکروز دو روز نهایت یکماه،استارتر میگه میخواد بیاد باهاشون زندگی کنه خیلی خیلی سخته ان شاءالله که نیاد خونه شون، راستش شوهرش نباید با همچین پیشنهادی موافقت کنه
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
بگو من قرار با تو زندگی مشترک داشته باشم نه تو و برادرت زیر یه سقف. والا اینا جز بدیهیاته. عزیزم اول زندگی کوتاه نیا البته عصبی هم نشو هم حرفت تاثیر گذار نیست هم برای خودت بده. با زبون خوش بگو که غذا درست کردن برای سه نفر سخته برای پای اجاق گاز وایسادن سخته برام، اصلا تو این گرما دلم میخواد هرچی دلم میخواد بپوشم.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.