noraaaaaaaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 1064 عنوان زندگی برادر شوهر با ما | مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 63 پست ب نظرتون درسته با این وضع بارداریم برادر شوهرمم پیش ما زندگی کنه با اینکه ماشین مدل بالا و پول رهن خونه داره؟؟ یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈 1401/04/30 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7832 اندازه ی گاوم میخورع ب خدا عجبا، به شوهرت نارضایتیتو اعلام کن، بابا اون خونه خونه شما دو نفره خونه همسرت تنها نیست که تصمیم بگیره. دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7832 نگران نباش تمام تلاشتو بکن که نیاد، اگه هم اومد رو نده بهش، غذاهای خوب اصلا درست نکن، شبا اگه زود میخوابه شما دیر بخابین اگه دیر میخوابه شما زود بخابین، خودتو زیاد به مریضی بزن غذا درست نکن، زیاد برو خونه خودتون، یا بهش کار بده ، خریدای خونه رو بهش بده، قالی رو تنگ شربت خالی کن روش بهش بده بشوره🤣🤣🤣، سر یه هفته خودش میره. دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
noraaaaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 1064 نگران نباش تمام تلاشتو بکن که نیاد، اگه هم اومد رو نده بهش، غذاهای خوب اصلا درست نکن، شبا اگه زود می ... ای خواهر من این اینقد پرو اگه خونرم اتیش بزنم بازم با سوخته های خونم ی جوری سر میکنه😂 یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7832 ای خواهر من این اینقد پرو اگه خونرم اتیش بزنم بازم با سوخته های خونم ی جوری سر میکنه😂 وای🤣🤣🤣، نگران نباش با شوهرت صحبت کن، درست میشه. رک و پوست کنده با شوهرت حرف بزن ولی آروم و نرم. بگو من با زندگی زیر سقف با تو بله دادم نه تو و برادرت. دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.