2777
2789
عنوان

زندگی برادر شوهر با ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 63 پست
اندازه ی گاوم میخورع ب خدا

عجبا، به شوهرت نارضایتی‌تو اعلام کن، بابا اون خونه خونه شما دو نفره خونه همسرت تنها نیست که تصمیم بگیره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

نگران نباش تمام تلاشتو بکن که نیاد، اگه هم اومد رو نده بهش، غذاهای خوب اصلا درست نکن، شبا اگه زود می‌خوابه شما دیر بخابین اگه دیر می‌خوابه شما زود بخابین، خودتو زیاد به مریضی بزن غذا درست نکن، زیاد برو خونه خودتون، یا بهش کار بده ، خریدای خونه رو بهش بده، قالی رو تنگ شربت خالی کن روش بهش بده بشوره🤣🤣🤣، سر یه هفته خودش میره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش تمام تلاشتو بکن که نیاد، اگه هم اومد رو نده بهش، غذاهای خوب اصلا درست نکن، شبا اگه زود می ...

ای خواهر من این اینقد پرو اگه خونرم اتیش بزنم بازم با سوخته های خونم ی جوری سر میکنه😂

یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈
ای خواهر من این اینقد پرو اگه خونرم اتیش بزنم بازم با سوخته های خونم ی جوری سر میکنه😂

وای🤣🤣🤣، نگران نباش با شوهرت صحبت کن، درست میشه. رک و پوست کنده با شوهرت حرف بزن ولی آروم و نرم. بگو من با زندگی زیر سقف با تو بله دادم نه تو و برادرت.