2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مپ میخام زندگیمو بسازم میخام جلواین کاراشو بگیرم زندگیم خراب نشه

میخای جلوشو بگیری اگه ازش چیزی دیدی .بشین راحت باهاش صحبت کن ازش بخای چی براش کم گذاشتی که بره به سمت خیانت باهاش دردل کن ببین دردش چیه 

میخای جلوشو بگیری اگه ازش چیزی دیدی .بشین راحت باهاش صحبت کن ازش بخای چی براش کم گذاشتی که بره به سم ...

میگم همیشه بهش میگه زن خوبی هستی میگم هر جور دوست داری بگو همونجور باشم میگه همینجوری خوبی  قشنگ رک و راست نمیگه

دستت درد نکنه

خواهش میکنم ولی بهتره ذهنت درگیرش نباشه یه مدت انقد گوشی شوهرمو چک میکردم دیوونه شده بودم الان دیگه اصلا چک نمیکنم با اینکه اصلا خیانت نکرده بود همش شک داشتم

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤
میگم همیشه بهش میگه زن خوبی هستی میگم هر جور دوست داری بگو همونجور باشم میگه همینجوری خوبی  قشن ...

چی بگم والا حتما مشکلی داره نمیتونه بهت بگه .ولی باید اگه مشکلی داشته بگه بهت .بهش بگو من میدونم ازم یه چیزایی قایم میکنی بگو احساس میکنم با کسی رابطه داری بشینی راحت بهش بگی ببینی مشکلش چیه بهتره بخای به زور جلوشو بگیری