2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 71 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داشتن چند خط دلیل بر خیانت نیست عزیز زنگ اون خط بزن با یه شماره ناشناس ببین دست خودشه یا نه    شوهر من کلی کارگر کشاورزی داره افغانن وکلی خط به نام من وخودش خریده داده دستشون وقتی برن میسوزونیم باز جدید میگیریم میدیم به کارگر جدید 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

تو ایرانسل من اون پایین سه تا نقطه هس نوشته سایر اونو بزن بعد نوشته تاریخچه اونم بزن بعد میتونی شماره هایی که باهاش در ارتباط بوده رو ببینی 

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤
زیادحساس نباش چی میشه یه خط دیگه داشته باشه شاید از قبل داشته .مهم زندگیته باهات خوبه یا نه .از کجا ...

مشکلی نیست ده تا خط داشته باشه مهم اینه خیانت نکنه که قبلاً یه گوشیمخفی. است با دوتا خط لو رفت باز ایندفعه  اینجوری

من خودم ۳تا سیم‌کارت ب ناممه یکیش نمیدونم اصلا دست کیه ، نشد دلیل خیانت که

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

خخخ  چه چیزای میگی من دیروز اس ام اس برام ومد که 2 تا خط  همراه اول  و 4 تا ایرانسل ب ...

برو بسوزون اگ فعالن دردسر برات درست نشه خواهر شوهرم ده سال پیش یه سیم کارت میدن به کارگرشون وبعد ده سال براشون شکایت شده بود از یه شهر واستان دیگه هر چند روز یکبار میرفتن اون  شهر و میومدن  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
2790
2778
2791
2779
2792