2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتن چند خط دلیل بر خیانت نیست عزیز زنگ اون خط بزن با یه شماره ناشناس ببین دست خودشه یا نه    شوهر من کلی کارگر کشاورزی داره افغانن وکلی خط به نام من وخودش خریده داده دستشون وقتی برن میسوزونیم باز جدید میگیریم میدیم به کارگر جدید 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

تو ایرانسل من اون پایین سه تا نقطه هس نوشته سایر اونو بزن بعد نوشته تاریخچه اونم بزن بعد میتونی شماره هایی که باهاش در ارتباط بوده رو ببینی 

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤
زیادحساس نباش چی میشه یه خط دیگه داشته باشه شاید از قبل داشته .مهم زندگیته باهات خوبه یا نه .از کجا ...

مشکلی نیست ده تا خط داشته باشه مهم اینه خیانت نکنه که قبلاً یه گوشیمخفی. است با دوتا خط لو رفت باز ایندفعه  اینجوری

خخخ  چه چیزای میگی من دیروز اس ام اس برام ومد که 2 تا خط  همراه اول  و 4 تا ایرانسل ب ...

برو بسوزون اگ فعالن دردسر برات درست نشه خواهر شوهرم ده سال پیش یه سیم کارت میدن به کارگرشون وبعد ده سال براشون شکایت شده بود از یه شهر واستان دیگه هر چند روز یکبار میرفتن اون  شهر و میومدن  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭