2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این کارا بیشتر فکرتو درگیر میکنی خواهر من .من همجنس خودمو خوب میشناسم بشینی باهاش راحت حرفتو بزنی ...

یا خودت خیانتکار نیستی و هنجنساتو نمیشناسی یا خودتو زدی به اون راه..همشون دروغ میگن.به زنشون میگن تو خوبی تو ماهی عاشقتم و فلان ولی پشت سر با یه زن دیگه هم لاو میترکونن.‌خودتو به اون راه نزن حرف بزن شوهرت درست میشه چیه..اگه با حرف درست شده بودت روزی صدها تاپیک خیانت نمیدیدیم به دعوا و قهر بکشه...فک میکنی اون زن حرفاشو نزده به شوهرش؟اکثر مردا متاسفانه خوششون می یاد از رابطه مخفی.کرم دارن.حالا هرچی اسمشو میزاری.‌عوض عم نمیشن به این راحتی.

یا خودت خیانتکار نیستی و هنجنساتو نمیشناسی یا خودتو زدی به اون راه..همشون دروغ میگن.به زنشون میگن تو ...

این مردها با حیوان رابطه ندارن که .همجنس شماها هستن که به هم نوع خود رحم نمیکنن .زنها هم زیاده خیانت کار هستن کلا جامعه ما خراب شده خراب بود با مجازیا خرابتر شد 

این مردها با حیوان رابطه ندارن که .همجنس شماها هستن که به هم نوع خود رحم نمیکنن .زنها هم زیاده خیانت ...

داستان سر اینه که مردای متاهل خیلیاشون براس دوستی با زن ها یا دخترا به دروغ خودشونو مجرد یا طلاق گرفته معرفی میکنن.و مردای متاهل با سه دسته زن دوست میشن.یا مجرد یا مطلقه یا متاهل...یعنی یه دسته از زنایی که مردای متاهل باهاشون ارتباط میگیرن متاهلن که اونم باز میگم آقا در خیلی از موارد خودش رو مجرد یا جدا شده معرفی میکنه..

داستان سر اینه که مردای متاهل خیلیاشون براس دوستی با زن ها یا دخترا به دروغ خودشونو مجرد یا طلاق گرف ...

فرقی نمیکنه خیلی ازخانوما متهل هم هس این کارارو میکنن خودشونو یا مجرد یا طلاق مطلقه میگن. منظور من اینه خانوما به هم نوع خودشون رحم نمیکنن چرا بیان رفاقت کنن وقتی طرف خودش زندگی داره زن بچه داره 

داستان سر اینه که مردای متاهل خیلیاشون براس دوستی با زن ها یا دخترا به دروغ خودشونو مجرد یا طلاق گرف ...

دیگه زمونه خراب شده مثل قبل نیس الان محرم ببین خانوما با چه آرایشی میان خیابون .اکثرا هم متهل هستن 

فرقی نمیکنه خیلی ازخانوما متهل هم هس این کارارو میکنن خودشونو یا مجرد یا طلاق مطلقه میگن. منظور من ا ...

یکی دیگه از دلایل زیادشدن خیانت خانوما تلافی خیانتای شوهرشونه.چون تو ایران دست زن های خیلی بستست و راحت نمیتونن بعد فهمیدن خیانتای شوهرشون جدا شن.حمایت خانوادشونو ندارن و شغل ندارن و بچه های کوجیکم دارن.من نمیگم درسته یا غلط..ولی چندین مورد دیدم اینجوری و به این نیت خیانت میکنن که تلافی خیانت شوهرشونو در بیارن و سرگرم باشن و کمتر به شوهرشون گیر بدن چون شوهرشون طلاق بده نیست و همه جوره اون زن دست و پای خودشو بسته میبینه...تا وقتی قوانین انقدر ضعف داره اوضاع بدتر میشه که بهتر نمیشه...

یکی دیگه از دلایل زیادشدن خیانت خانوما تلافی خیانتای شوهرشونه.چون تو ایران دست زن های خیلی بستست و ر ...

کلا اوضاع خراب شده کاری نمیشه کرد .همه اینا هم نعش گرفته از اونوره آبه این سیستم به اونا خوب جواب داده با مجازی ماهواره اونی که میخاستنو پیاده کردن