خانوما تو رو خدا اگه چیزی میدونید بگید حالم خوب نیست من از ایرانسل من فهمیدم شوهرم خط دیگه داره. ومن نمیدونستم حالا چطور میشه فهمید کجا پیام داده و چیزای دیگه میشه از ایرانسل من فهمید بلد نیستم زیاد کمکم میکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داشتن چند خط دلیل بر خیانت نیست عزیز زنگ اون خط بزن با یه شماره ناشناس ببین دست خودشه یا نه شوهر من کلی کارگر کشاورزی داره افغانن وکلی خط به نام من وخودش خریده داده دستشون وقتی برن میسوزونیم باز جدید میگیریم میدیم به کارگر جدید
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
خخخ چه چیزای میگی من دیروز اس ام اس برام ومد که 2 تا خط همراه اول و 4 تا ایرانسل ب ...
برو بسوزون اگ فعالن دردسر برات درست نشه خواهر شوهرم ده سال پیش یه سیم کارت میدن به کارگرشون وبعد ده سال براشون شکایت شده بود از یه شهر واستان دیگه هر چند روز یکبار میرفتن اون شهر و میومدن
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭