2777
2789
عنوان

📌 افکار

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 78 پست

اصلا اینکه دیگران بخوان در مورد من فکر کنن و حرف بزنن واسم مهم نیس

چون تو فامیل خیلیا درگیر من و زندگیمن و دائم میخوان با حسودی و غیبت و حرف درست کردن واسم حاشیه بسازن اما اونا جاشون پشت سرمه و من اصلا توجهی بهشون ندارم من زندگی خودم رو دارم و ازش لذت میبرم😊

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️
اصلا اینکه دیگران بخوان در مورد من فکر کنن و حرف بزنن واسم مهم نیس چون تو فامیل خیلیا درگیر من و زن ...

سلام. خیلی ممنونم که دعوتم رو قبول کردین و به این تاپیک اومدین و نطرتون رو به اشتراک گذاشتین. 🌹🌹

بعد از خوندن کامنت تون، داشتم فکر میکردم که،  زندگی مثل رانندگی هست که جلومون یه شیشه بزرگ داره که آینده است و یه اینه کوچیک که گذشته رو نشون میده. اگه زیاد به اون اینه کوچیک نگاه کنیم ممکنه آینده رو از دست بدیم یا دچار سانحه بشیم خدای نکرده. پس اونا متعلق به پشت سرمون هستن. باید بی توجه بهشون به جلو نگاه کنیم. 

ممنون از اشتراک دیدگاهتون🌹🌹🌹🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام . ببخشید که از دوستان خواستم که شما رو اینجا تگ کنن ، از اونجا که دیدم نظرات شما همیشه کامل ، پ ...

سلام 

ممنونم از دیدگاهتون 

اصولا ادمیم ک از بچگی حرفای مردم تو رندگیم جایگاهی نداشت با وجود اینکه ممکن بود خیلیا قصد داشتن اعتماد بنفسمو تخریب کنن یا عزت نفسمو زیر سئوال ببرن 

ب مرور به این نتیجه رسیدم مردم و نظراتشون بسته ب شرایط موقعیت و منفعت خودشون داره

ینی شما ممکن بهترین ادم باشید اما اگ کاری ک از شما میخوانو انجام ندید یا باب میلشون رفتار نکنید 

مثل عقیده اونا لباس نپوشید و اعتقادات متفاوت داشته باشید 

ادم درست و حسابی نباشید

من ب شخصه میگم مردم حرفشون ممکن مهم باش تو زندگی خصوصا اگه تو ی محیط کوچیک زندگی میکنید اما من میگم بازم مهم نیست 

چون کسی ک منو بشناسه ب حرف و خرافات و عقیده بقیه راجب من اهمیتی نمیده 

مشکلی باش با من مطرح میکنه باهام وقت میگذرونه و خودش ب شخصیت من پی میبره

من اهمیتی نمیدم 

بارها اینجا هم مورد انتقاد قرار گرفتم اما ب هیچ نتیجه ای نرسیدن و ارامشو بهم نزدن

:)

شرمنده طویل شد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام  ممنونم از دیدگاهتون  اصولا ادمیم ک از بچگی حرفای مردم تو رندگیم جایگاهی نداشت با و ...

سلام. خیلی ممنون. 

راستش گمونم حق با شماست. شاید مارو میخوان تا به هدفشون برین و ما رو برا مقاصدشون میخوان و اونجاها براشون مهم میشیم، در واقع تو اینجور پازل ها یه وسیله هستیم دست اونا و اونا هستن که اگه ما براشون کارشونو انجام بدیم تشویقمون میکنن تا کارهای دیگه ای هم براشون کنیم و اگه اونکارو نکنیم، دقیقا  در نقطه عکس، نظر منفی میدن. 

این حرفو یه بار یه طور دیگه هم شنیده بودم. البته مثالش اینطوری بود، طرف مثلا هربار با دوستاش میره رستوران و هربار پول غذا رو حساب میکنه و نمیذاره تا بقیه دنگشون رو بدن تا فقط این کلمه رو بشنوه که تو چقدر لارجی، لارج! 

در حقیقت ما باید شخصیت و هویت خودمونو داشته باشیم، همونطور که گفتین و حالا که خودمونیم، اطرافیان باید مارو همینطور که هستیم بخوایم و نه اینکه وسیله شون بشیم. 

++ من همیشه از کامنت های طولانی استقبال میکنم. خیلی ممنونم، 

ممنون از اینکه نگاهتون رو اینجا با من و کاربرا به اشتراک گذاشتین. 🙏🌹

سلام. خیلی ممنون.  راستش گمونم حق با شماست. شاید مارو میخوان تا به هدفشون برین و ما رو برا مقا ...

کاملا درستع 

کم پیشمیاد ادما مارو بصورت پل نبینن

من ب شخصع زیاد ادمی نیستم متکی ب ادمای دورم باشم چ احساسی چ هر بعد دیگ ای

سپاس از شما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کاملا درستع  کم پیشمیاد ادما مارو بصورت پل نبینن من ب شخصع زیاد ادمی نیستم متکی ب ادمای دورم ...

خواهش میکنم.بازم ممنون، یک دنیا تشکر 🙏🌹

سلام . ممنونم که به این تاپیک اومدین و نظر ارشمندی که گذاشتین. بله ، فکر میکنن ولی سوالم دقیقا اینج ...

سلام👋

خواهش میکنم🌷

راستش منم بعضی وقتا درگیر این افکار میشم ☹

کع اگع مثلا این لباس و بپوشم فلانی چه فکری دربارم میکنه😰

بخاطر همین یه قانونی گذاشتم کع وقتی این افکار میان سراغم دقیقااا همون رفتاری رو کنم که تو فکرم میگم نه نکن مردم چی میگن 😒

انگار یه جور مبارزه با افکارم هستش 😈😅

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
سلام👋 خواهش میکنم🌷 راستش منم بعضی وقتا درگیر این افکار میشم ☹ کع اگع مثلا این لباس و بپوشم فلان ...

آهان، چه خوب، دمتون گرم 👍

منم باید همینکارو کنم. مرسی. به این راهنمایی ها نیاز دارم. یک دنیا تشکر 🌹🙏

سلام آقای آریا 

ببخشید من زیاد ب سایت سر نمیزنم دیگع

ب علت بیماریم باید مدتی از فضای مجازی دور بمونم 

این روزا وقت آزاد زیاد دارم 

ی طومار واستون نوشتم بفرستم؟حس میکنم ناراحتید از دستم😑😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
سلام آقای آریا  ببخشید من زیاد ب سایت سر نمیزنم دیگع ب علت بیماریم باید مدتی از فضای مجازی دو ...

نه، این چه حرفیه

بلا دور باشه، براتون سلامت و عافیت از خدا آرزو میکنم🙏

🙏🌹

بی صبرانه منتظر کامنت ارزشمندتون هستم. 🙏🌹

نه، این چه حرفیه بلا دور باشه، براتون سلامت و عافیت از خدا آرزو میکنم🙏 🙏🌹 بی صبرانه منتظر ک ...

سپاسگزارم ، ممنونم از لطفتون🌱

الان میزارم.

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
سپاسگزارم ، ممنونم از لطفتون🌱 الان میزارم.

ممنون میشم 🙏🌹

+بازم ممنون که تو این شرایط، وقت گذاشتین و راهنماییم می کنید. 

براتون دعا میکنم. انشالله که هر چه زودتر سالم و سلامت بشین 🙏🌹

ببینید در واقع 

اکثر آدم‌ها خود واقعی شون نیستن.

افکار آنها نظرات فردی دیگه ای هستش ، زندگی‌شون تقلیدی از زندگی دیگران و علایقشون اعتقادات دیگران.»

جمله از اُسکار وایلد هستش👆🏻

از هر دو جنبه قابل بررسی هستش

اول، ما از عدم پذیرش دیگران می‌ترسیم.

آیا درست لباس پوشیده‌ام؟ مردم به لهجه‌ام نمی‌خندند؟ احمق به نظر نمی‌رسم؟ آیا ممکن است اشتباه کنم؟ وقتی احساس می‌کنیم دیگران فکر بدی درمورد ما می‌کنن، احساس بدی به ما می‌ده و به همین دلیل همه تلاشمون رو می‌کنیم که این اتفاق نیوفتع.

دوم اینکه، همه ما دوست داریم احساس مهم بودن کنیم و به همین دلیل به دنبال توجه مثبت دیگران هستیم.

این یکی از اصلی‌ترین نیازهای ماست. این احساس خوب برای ما مثل یک دارو می‌ماند که به آن اعتیاد پیدا می‌کنیم و تلاش می‌کنیم به هر طریقی که شده اون رو به دست آوریم.

آنقدر دربه‌در پذیرش دیگران هستیم که زندگی‌هایی محدود و ناراحت‌کننده برای خودمان می‌سازیم و بخاطر اینکه نگران این هستیم که بقیه چه فکر می‌کنن ، از انجام کارهایی که دوست داریم دوری می‌کنیم. درست مثل معتادین به موادمخدر یا الکل که برای به دست آوردن موارد موردنیازشوم زندگی بی‌خاصیتی را ادامه می‌دن، ما هم برای گرفتن پذیرش دیگران که به آن معتاد شده‌ایم، زندگی‌ و وجودمان را بی‌ارزش می‌کنیم.

این دارو آنقدر اعتیادآور است که اکثر افراد نمی‌توانند اون را ترک کنند. اما در این مورد هم مثل هر داروی اعتیادآور دیگر، باید هزینه‌ای پرداخت کنید. 

قیمت داروی پذیرش آزادی است ، آزادی اینکه خودتون باشید. دارویتان را می‌خواین یا آزادی‌تون رو؟ نمی‌توانید هر دو آنها را با هم داشته باشید. 

اگر می‌خواهید آزادی شخصی‌تون رو داشته باشید، باید فراموش کنید دیگران چه فکری درموردتون می‌کنند.

حقیقت این است که این یک نوع توهم است 

شما به هیچ وجه نمی‌توانید فکر دیگران درمورد خودتون را کنترل کنید.

مردم فکر و تصورات خودشون رو دارند و مطمئناً خودشان را خیلی بیشتر از شما دوست دارند.

درواقع، بیشتر به گذراندن صبح و ظهر و شب خودشان فکر می‌کنند تا به شما.

اگر سعی کنید با نظر دیگران زندگی کنید، زندگی‌تان رو روی شن‌هایی که در حال فرو رفتن هستند ساخته‌اید. هر فردی طریقه خاصی برای فکر کردن دارند و افکار آنها مدام تغییر می‌کند. کسی که سعی می‌کند همه رو راضی کند در آخر فقط خسته می‌شود و نمی‌تواند حتی یک نفر را راضی نگه دارد.

پس چطور می‌توانید کنترل از دست رفته را دوباره به دست خودمان بگیریم؟ اگر واقعاً برای ترک داروی پذیرش دیگران آماده هستید، فقط یک راه برایتان وجود دارد: گرفتن یک تصمیم قاطع برای فکر نکردن به اینکه دیگران چه فکری درموردتان می‌کنن.

این به آن معنا نیست که از این به بعد باید با دیگران بدرفتاری کنید، آنها و نظراتشان را زیر پا بگذارید یا از آنها سوءاستفاده کنین 

ی جایی خوندم که نوشته بود اگر هیج‌کس برایش مهم نباشد که بقیه چه فکری می‌کنند، دنیا جای مزخرفی بود. اما چرا؟ همه ما می‌دانیم چه چیزی خوب است و چه چیزی بد. این خودتان هستید که با ارزش‌های درونی خودتان 

نه ارزش‌هایی که دیگران به شما تحمیل کرده‌اند 

باید زندگی‌تون رو کنترل کنین.

اگر زندگی‌موپ را با این ارزش‌ها هدایت کنیم نه سیستم عقیدتی و ارزشی دیگران، زندگی موثرتر، معقول‌تر، هدفمندتر و شادتر خواهیم داشت.

فقط یک سوال باقی می‌ماند ، واقعاً دوست دارید آزاد شوید؟🥲 

.

.

.

.

.

.

.

.

هنوز ادامه داره😂

ببینید در واقع  اکثر آدم‌ها خود واقعی شون نیستن.  افکار آنها نظرات فردی دیگه ای هستش ، ز ...

هر چی که هست بفرستید. ممنون 🙏🌹