2777
2789
عنوان

📌 افکار

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 78 پست

راضی نگه‌داشتن همه غیرممکنع

امکان ندارد بتوانید تمام افراد را همیشه از خودتان خشنود نگه دارید. اینکه بخواهید مطابق با انتظارات و توقعات همه زندگی کنید شدنی نیست. پس خودتون را خسته نکنید. اما خشنود نگه‌داشتن یک نفر را هرگز فراموش نکنید. آن یک نفر کسی نیست جز خودتان«اینو یادتون نرررهههه🧘🏻‍♀️»

اظهار نظرهای دیگران ممکنع شما را اذیت کنع و اجازه نده آن‌طور که دوست دارید زندگی کنین

چون اونا می‌خوان تمام وجود شما شامل افکارتون، شخصیت‌تون و رفتارتون را با معیارهایی کنترل کن که خودشوپ تعیین می‌کنن. زمانی که بیش از اندازه درگیر نظرات دیگران بشین ، خودتون را فراموش می‌کنین 

به سلیقه خودتون احترام بزارین

برای مثال برای انتخاب رنگ لباس‌تان به جای نظر خواستن از دیگران، مجلات مد و رنگ شناسی مطالعه کنین

چه در لباس چه در رفتار، چه در غذا خوردن و… سبک ویژه به خود را داشته باشین 

این طور دیگران هم به خود اجازه اظهارنظر و دخالت در زندگی شما را نمی‌دن. 

شاید بهترین راه دوری از مهم بودن نظرات دیگران و مستقل بودن در سبک زندگی باشع. 

از نظر من ک هست🌱 

📌هرکسی شیوه تفکر و عقاید ویژه خود را دارد و بر حسب همین تفکرات است که درباره شما و عملکردتان قضاوت می‌کند و نمی‌توان جلو او را گرفت.

این موضوع از گذشته بوده و از این به بعد هم خواهد بود،اما می‌توان آن را نادیده گرفت؛ چون در غیر این صورت سبب ضعف روانی و جسمی شما می‌شود.

شجاع باشید و به قضاوت‌های دیگران اهمیت ندهیم؛ این که خودتان مطمئن باشید از کار صحیحی که می‌خواهید انجام دهید، کافی است🙌🏻 

زمانی که شما شدیدا عادت کردید که هیچ چیز را به خود نگیرید و برای تان مهم نباشد دیگران نسبت به شما چطور فکر می‌کنند، آرامش واقعی را احساس خواهید کرد؛ از خیلی از ناراحتی‌ها در زندگی دوری خواهید کرد.

خشم، حسادت و حسرت شما ناپایدار خواهند شد و حتی غم شما هم ناپایدار می‌شود؛ این موضوعات وقتی محقق خواهد شد که هیچ چیز را به خود نگیرید🥲🥲 

انسان‌ها همیشه در حال تغییر هستند. 

طرز تفکر، ایده‌ها و نگرش انسان‌ها با گذشت زمان عوض می‌شود. برخی از نظریه‌پردازان و فیلسوفان معتقدند که ما دائما در حال دگرگونی هستیم، تا جایی که نمی‌توانیم با ویژگی‌های‌مان یک خود ثابت (شخصیت ثابت) تعریف کنیم. 

نمونه بارزش خود من😂😑ب قول خودم مودی ام

نگرش، نظرات و تفکر انسان‌ همواره در حال تغییر هس

این ب این معناست 

که اگر کسی امروز نظری مثبت در مورد شما نداشته باشد، شاید در آینده‌ای نه‌ چندان دور نظرش در مورد شما کاملا تغییر کند(حتی ت همین سایت😄) 

پس همان «چندان لازم نیست نظرات دیگران را جدی بگیرید» 

📌این زندگی شماست و زندگی شما به هیچ‌کس غیر از خودتوو مربوط نیست

بقیه می‌توانند در مورد هرچه دوست دارند فکر کنن، همان طور که شما آزاد هستید به هرچه می‌خواهید فکر کنید.

تفکرات دیگران نمی‌تواند در آنچه هستید تغییری ایجاد کند یا ارزش شما را کم یا زیاد کند؛ مگر اینکه شما چنین اجازه‌ای به آنها بدهید 

و این خیلی مهمه👆🏻

این زندگی شماست. 

در پایان و در خلوت خودتون، تنها کسی که باید انتخاب‌ها و رفتارهای شما را تأیید کند خود شما هستید. 

اگر براتون مهم باشع که دیگران راجع بهتون چه فکر می‌کنند، تا ابد اسیر اون ها خواهید بود!!! 

این وسواس زندگی شما را فلج و مختل می‌کند

زیرا نخواهد گذاشت با خودتوم و دیگران راحت باشید 

پس بهتر است اجازه ندهید که نگرانی درباره نظر دیگران مانع لذت‌بردن‌تون از زندگی شود و کام‌تون رو تلخ کند🌱 

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
هر چی که هست بفرستید. ممنون 🙏🌹

فرستادم ، خواهش میکنم 

و امیدوارم بهتون کمک کنه🌱

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرستادم ، خواهش میکنم   و امیدوارم بهتون کمک کنه🌱

حتما کمک میکنه، یک دنیا تشکر 🙏🌹

خیلی خیلی محبت کردین. بازم مرسی که وقت گذاشتین بابت این کامنت های ارزشمند. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون میشم 🙏🌹 +بازم ممنون که تو این شرایط، وقت گذاشتین و راهنماییم می کنید.  براتون دعا میک ...

🌸 

خواهش میکنم 

ممنونم از لطفتون ، بسیاااار سپاسگزارم🌱