2777
2789
عنوان

📌 افکار

741 بازدید | 78 پست

سلام. قبل از هر چیز ممنون میشم این کاربرها رو برام تگ کنید. محتوی این تاپیک برام خیلی مهمه چون سالهاست مثل موریانه افتاده به جونم و داره منو از درون میخوره. شاید بعد از خوندن تاپیک بگین نه این اونقدرا هم مهم نبود اصن چیزی نبود ولی برای من هم مهمه و هم مهم. جای من نیستین پس جای من تصمیم نگیرین. 

📌++خواننده و دوست  عزیز تو این سایت که راهنماییم میکنی، اینبار در مورد این موضوع کمکم کن. من از مشاورم کمک میگیرم اتفاقا چندتاشون رو اینبار نوشتم ولی شما هم تجربیات تون رو بگین. 

عنوان : مردم الان دارن به ما ( من نوعی) فکر میکنن، با اینکه مدتهاست که دیگه تو کانون توجه یا ارتباطشون نیستم. 

توضیح : میدونم این فکر اساسا غلطه، اما واقعا نیاز به تایید و راهنمایی شما نیاز دارم. 🙏🌹

ممنون میشم اگه این کاربرا رو تگ کنید:

1.کاپ کیک عصبانی

Selentia_5

قمریم

Maryan_bano

Maggi

Elhamr

ندا_عشقچیپسیی

Mlika5654 

مامان1390

ژیناگلمن

Mj3

+ممنون میشم. 🌹🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عنوان : مردم الان دارن به ما ( من نوعی) فکر میکنن، با اینکه مدتهاست که دیگه تو کانون توجه یا ارتباطشون نیستم. 

توضیح : میدونم این فکر اساسا غلطه، اما واقعا نیاز به تایید و راهنمایی شما نیاز دارم. 🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیدونم کامل متوجه شدم یا نه اما زندگی ما واقعا واسه بقیه مهم نیست، که خیلی بخوان به ما فکر ک ...

سلام. میدونم. اما این یه بذر فکری بود که سالها پیش تو ذهنم کاشته شد. من میدونم این فکر و یا تصور از اساس غلطه. اما سالهاست که ریشه دونده و باید ریشه هاشو خشک کرد. یعنی فکر درست رو پیدا کرد و جایگزینش کرد. البته که حرف شما درسته. زندگی ما واسه بقیه مهم نیست. هر کسی زندگی خودش، دغدغه های خودشو داره. با این حال دوست دارم نظرات شما و کاربرهای دیگه رو بدونم. 🙏🌹

📌اینم بگم، اگه من درخواست کردم که اون کاربرها تگ بشن، چون میخواستم در کنار نظرات دوستانی که محبت دارن و شرکت کردن تو این تاپیک، نطرات اون دوستان هم باشه. سوی برداشت نشه 🙏🌹

همه نظرات برام مهمه. ممنون از همگی شما 🌹🌹🌹

آقای سمیر من متوجه نشدم، ینی شما میگید زندگی ما واسه دیگران مهمه؟ 

از نظر من اینجوری نیس. یعنی من به شخصه واسم مهم نیس دیگران چجوری زندگی میکنن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سلام صبح همگی بخیر و نیکی🌸

یه زمانی حرف و صحبتهای بقیه درباره ی خودم خیلی برام مهم بود و باعث میشد روم اثر داشته باشه و زندگیم کلا تحت تاثیر اون حرفها بود ، انرژی مثبت و خوبشون حالم رو خوب میکرد ولی موندگاری و تخریب حرفهای منفی دیگران که همیشه زیادتر هم بوده و هست خیلی آزارم میداد.

کم کم با گذشت سالها و بدست آوردن تجربه فهمیدم تمام این واگویه ها از سر حسادت بعضیاست ، که همیشه سرشون تو زندگی بقیه اس و در حال زیر و رو کردن کارهای بقیه هستن و هیچ ارزشی نداره جز مختل شدن زندگیم ، به قول پدرم همیشه میگه حرف مردم و فکر مردم مثل باد هواست ، نباید اهمیت داد .

الان میبینم از وقتی سعی کردم به طرز فکر و افکار دیگران نسبت به خودم توجه نداشته باشم حال خودم و دلم خیلی بهتره وانرژی منفی کمتر وارد زندگیم میشه ، باعث شده وقت و انرژی و تمرکزم روی اهداف خودم باشه نه افکار مردم

امیدوارم منظورتون رو درست برداشت کرده باشم .

.

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
سلام صبح همگی بخیر و نیکی 🌸 یه زمانی حرف و صحبتهای بقیه درباره ی خودم خیلی برام مهم بود و باع ...

بله، تشکر، بینهایت مرسی 🙏🌹

آقای سمیر من متوجه نشدم، ینی شما میگید زندگی ما واسه دیگران مهمه؟  از نظر من اینجوری نیس. یعنی ...

سلام. نه، من میگم این تصور (فکر یا خیال) گاهی بوجود میاد که دیگران همیشه به ما فکر میکنن.یا درباره ما حرف میزنن. حتی اگه ما از کانون توجهشون خارج باشیم. 

مثلا، بذارین مصداقی حرف بزنم. ببین فک کن، 10 سال پیش، من رفته بودم یه جشنی، بعد لباس مناسب اون جشن رو پوشیدم و همه تعریف کردن، بعد یکی شنیدم که می‌گفت اون لباس اصن خوب نبود، اصن سلیقه نداره. اصن یادم که میاد چندشم میشه. این حرف یه بذر فکری میشه میره تو ذهن، حالا من سری بعد میرم یه جشن دیگه، یه لباس دیگه، میگم نکنه دوباره فک کنن من بد لباسم. نکنه واقعا سلیقه ندارم. نکنه فلان....، این یه مورد. خیلی میشه مثال زد. کار تا جایی پیش میره که آخرش میگم ولش کن، اصن نمیرم جشن تا لباس بپوشم. مردم همیشه دارن به من فکر میکنن. نکنه امروز منو بیرون با فلان لباس ببینن بعد یه فکر دیگه کنن. نکنه دیروز که رفتم فلان کافه، منو با فلان لباس دیدن بعد واسم حرف درآوردن. نکنه هی دارن بهم فکر میکنن، نکنه.... 

یه همچین چیزی.... 

سلام صبح همگی بخیر و نیکی 🌸 یه زمانی حرف و صحبتهای بقیه درباره ی خودم خیلی برام مهم بود و باع ...

ببخشید، ممنون میشم اگه اون دوستانی که تگ نشدن رو، در این تاپیک تگ کنید. اون دوست عزیز، موفق نشدن مابقی دوستانی که گفتم رو تگ کنن. بینهایت ممنون میشم. 🙏🌹

سلام. نه، من میگم این تصور (فکر یا خیال) گاهی بوجود میاد که دیگران همیشه به ما فکر میکنن.یا درباره م ...

آهان. بله درسته

من وقتی تو همچین شرایطی قرار میگیرم، از خودم میپرسم اون فرد کجای زندگی منه؟ دیگران کجای زندگی من قرار دارن؟ اگه به کلمه هیچی برسم، کار خودمو انجام میدم. لباسی ک دوست دارم رو میپوشم

البته این قضیه دو طرفه اس، واسه خودمم صدق میکنه. اگه طرف مقابل ازم نظر پرسید من نظرمو میگم، اگه نپرسید میگم من کجای زندگی این آدم قرار دارم که حالا بهش بگم آرایشت خوب نیس، یا لباست مناسب نیس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ببخشید، ممنون میشم اگه اون دوستانی که تگ نشدن رو، در این تاپیک تگ کنید. اون دوست عزیز، موفق نشدن ماب ...

چشم حتما 

الان این کلیپ ذو تو اینستا دیدم ، بی ربط به موضوع تاپیک شما نیست ، به نظرم قسنگ اومد ☺️

https://www.instagram.com/tv/Cf-rlAEA4zH/?igshid=MDJmNzVkMjY=

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
آهان. بله درسته من وقتی تو همچین شرایطی قرار میگیرم، از خودم میپرسم اون فرد کجای زندگی منه؟ دیگران ...

آهان، بینهایت مرسی از جواب. 

طرز فکر درستی به نظر میرسه و اینطوری میشه اصلاحش کرد. 

++دیروز از من راجع به یه سری تکنیک سوال پرسیده بودین. اگه مایل باشین به شما یاد میدم. توی چالش ناشناس ابزارک . یه بار سر یکی از این موضوعات توی یکی از همین تاکتیک‌ها، یه کاربری اومد هم ادمبن رو تگ کرد و هم تاپیک تعطیل شد در حالی که یه چیز خیلی عادیه منتها خیلی ها فقط بلد نیستن. یه بار هم ادمین بهم گفتن، بعضی کاربرها ممکنه از این روش ها سواستفاده کنن. بخاطر همین هیچوقت عمومی نگفتم. قبلا از شما یه سری چیزا رو یاد گرفتم و الان اگه مایل باشین، یه سری چیزارو اگه که بلد نباشین بهتون یاد میدم. البته هر طور که مایل باشین. 🙏🌹