سلام ، خوبین؟ مرسی
کاملا حق با شماست ، متوجه شدم و حالا فهمیدم چرا ماجرا اینطوری شد ، بس که بهشون میدون دادم من.
راستش رو بخواید 2 تا بذر فکری توی سرم هست که مال الان نیست ، مال سالها قبله ولی الان دارن میوه ی بد و اذیت کننده ای میده که باعث شده حرف مردم برام بیش از اون چیزی که هست اهمیت پیدا کنه ، بخاطر همین من باید یه فکر اساسی برای این 2 تا انجام بدم و ریشه شونو خشک کنم و به همین دلیل هم بود که کاربرهایی که تو این مدت شناختمشون و میدیدم که نظرات عالی و پخته ای میدن رو دعوت کردم به این تاپیک. یه جور جراحی فکری با ریسک خطر بالا. شاید خنده دار باشه اما الان برای من همینطوره.
اما بله ، حق با شماست ، اینقدر به مردم بها داده شد که نتیحه اش شد این ، اصلا به اونا چه ربطی داره و چرا باید بهشون بها داده بشه؟ نگاهتون رو دوست داشتم ، از طرفی خود ما هستیم که گاهی زیاد به اونا میدون میدیم تا دور بردارن. نظری که گذاشتین رو چند بار میخونم و حتما مطالبی که گفتین رو اویزه گوشم میکنم.
++چرا تعلیق شدین؟ اون دوستمون گفت که تعلیق شدین من تعجب کردم واع ، اخه چرا ؟ متوجه نمیشم.
پ.ن = دیروز وقتی این کامنت رو گذاشتین خواستم جواب بدم اما بخاطر اثر داروی ( ادلت کلد و 2 تا سرماخوردگی ) اونقدر منگ شده بودم که گفتم بذارین سرفرصت به این کامنت جواب بدم. بازم یک دنیا تشکر که تو این جراحی فکری ، کمکم کردین.