2777
2789
عنوان

📌 افکار

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 78 پست

سلام ببخشید یکم دیر برای جواب دادن اومدم 

من فک میکنم جوابشو میتونیم توی خودمون هم پیدا کنیم مردم خیلی وقتا افکاری مثله خودمون دارن در نتیجه باید بگم بله به ما فکر میکنن ممکنه این فکر کردن گاهی منتقدانه باشه همونطور که خودمون در رابطه با دیگران گاهی اینطور فکر میکنیم یا مورد تاییدشون باشه و تحسینمون کنن و یا اینکه کلا براشون بی اهمیت باشه 

دقیقا افکاری که خودمون در مقابل دیگران ممکنه داشته باشیم ولی چیزی که به نظر من مهمه اینه که همونطور که افکار ما توی زندگی دیگران تاثیری نداره نباید اجازه بدیم افکار دیگران هم روی ما تاثیری بذاره 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام و درود وقتتون بخیر اگه درست متوجه شده باشم منظورتون حرف مردم هست ببینید ما هر چقدر هم که بگی ...

سلام ، خوبین؟ مرسی

کاملا حق با شماست ، متوجه شدم و حالا فهمیدم چرا ماجرا اینطوری شد ، بس که بهشون میدون دادم من.

راستش رو بخواید 2 تا بذر فکری توی سرم هست که مال الان نیست ، مال سالها قبله ولی الان دارن میوه ی بد و اذیت کننده ای میده که باعث شده حرف مردم برام بیش از اون چیزی که هست اهمیت پیدا کنه ، بخاطر همین من باید یه فکر اساسی برای این 2 تا انجام بدم و ریشه شونو خشک کنم و به همین دلیل هم بود که کاربرهایی که تو این مدت شناختمشون و میدیدم که نظرات عالی و پخته ای میدن رو دعوت کردم به این تاپیک. یه جور جراحی فکری با ریسک خطر بالا. شاید خنده دار باشه اما الان برای من همینطوره.

اما بله ، حق با شماست ، اینقدر به مردم بها داده شد که نتیحه اش شد این ، اصلا به اونا چه ربطی داره و چرا باید بهشون بها داده بشه؟ نگاهتون رو دوست داشتم ، از طرفی خود ما هستیم که گاهی زیاد به اونا میدون میدیم تا دور بردارن. نظری که گذاشتین رو چند بار میخونم و حتما مطالبی که گفتین رو اویزه گوشم میکنم.

++چرا تعلیق شدین؟ اون دوستمون گفت که تعلیق شدین من تعجب کردم واع ، اخه چرا ؟ متوجه نمیشم.

پ.ن = دیروز وقتی این کامنت رو گذاشتین خواستم جواب بدم اما بخاطر اثر داروی ( ادلت کلد و 2 تا سرماخوردگی ) اونقدر منگ شده بودم که گفتم بذارین سرفرصت به این کامنت جواب بدم.    بازم یک دنیا تشکر که تو این جراحی فکری ، کمکم کردین.  

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام و درود وقتتون بخیر اگه درست متوجه شده باشم منظورتون حرف مردم هست ببینید ما هر چقدر هم که بگی ...

در مورد تاپیک اولتون و عکس پروفایل سابقتون

این اون تصویر

و نکته اش اینه که هر اطلاعاتی توی وب منتشر میشه ، هر چی ، یه چند تا نسخه اش ، جاهای دیگه سیو میشه ، کش گوگل هم یکی از اوناست و من اینو از کش گوگل برداشتم.

سپاس گزارم

سلام . ببخشید که از دوستان خواستم که شما رو اینجا تگ کنن ، از اونجا که دیدم نظرات شما همیشه کامل ، پخته و از روی حساب هست میخواستم توی این جراحی فکری از شما هم کمک بگیرم. در واقع سوال اینه که ، چطور حرفهای مردم برامون مهم نباشه. چه بهمون فکر بکنن یا نکنن .  ممنون از شما.   

@selentia_۵ ایشون تگ نمیشن احتمالا لغو زدن @Maggie     @elhamr     @ندا_ع ...

سلام. خیلی خیلی ممنونم از شما

ببخشید که انداختمون تو زحمت

و اینم بگم گمونم کاربر maggi ، انگار دوباره تعلیق شدن.

++شما در مورد موضوع تاپیک چی فکر میکنید؟ دوست دارم نظر شما رو هم بدونم. ممنون میشم اگه نظرتون رو با من و کاربرانی که توی این تاپیک شرکت کردن ، به اشتراک بذارین. ممنونم از شما   

بله که فکر میکنن ینی برا خود شما پیش نیومده که  به کسی فکر کنید کع اصلا باهاش ارتباط نداری ...

سلام . ممنونم که به این تاپیک اومدین و نظر ارشمندی که گذاشتین.

بله ، فکر میکنن ولی سوالم دقیقا اینجاست که اکی ، حالا فکر هم بکنند ، خب ، اینکه ادم دائم فکر کنه که بقیه همه دارن بهش فکر میکنن یه وسواس فکری بوجود میاره . قبلا مثال لباس رو زدم. چه راهکاری وجود داره که حرف مردم براش مهم نباشه. میدونید چی میگم؟ میخوام بگم گاهی حرف مردم اونقدر اهمیت پیدا میکنه که ادم دیگه اصلا از انجام یه کار منصرف میشه و میگه ... اگه انجامش بدم ، مردم چی میگن. نکنه یهو یه چی بگن فلان بشه ... نکنه ...

راهکار شما برای دوری یا دور موندن یا مهم نبودن حرف بقیه مردم چیه ؟ بازم ممنونم از شما .   

سلام ببخشید یکم دیر برای جواب دادن اومدم  من فک میکنم جوابشو میتونیم توی خودمون هم پیدا کنیم م ...

سلام ، ممنونم که به این تاپیک اومدین و نظرتون رو با من و دیگر کاربرای این تاپیک به اشتراک گذاشتین. جوابتون کاملا دقیق و منطقیه ، مردم همونقدر که ما بهشون فکر میکنیم اونا هم به ما فکر میکنن و حالا سوال اینه که (( نباید اجازه بدیم افکار دیگران هم روی ما تاثیری بذاره  )) ؟چطور میشه این کار رو انجام داد؟

بازم خیلی خیلی ممنونم که به این تاپیک اومدین   

سلام ، خوبین؟ مرسی کاملا حق با شماست ، متوجه شدم و حالا فهمیدم چرا ماجرا اینطوری شد ، بس که بهشون م ...

سلام صبحتون بخیر

کاملآ درسته و کاملا درست متوجه شدید

هیچوقت به مردم اونقدری بها ندید که بدون اجازه ی شما بخوان نظر بدن

همیشه جوری باشید که هر وقت خودتون گفتید نظر بدن نه اینکه همه جا بخوان دخالت کنن

خدا سلامتی بده الان بهترید؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
در مورد تاپیک اولتون و عکس پروفایل سابقتون این اون تصویر و نکته اش اینه که هر اطل ...

ممنونم از لطفتون

من زیاد اهل فضای مجازی نیستم بخاطر همین این کش گوگل و اینارو بلد نیستم از حافظمم پاک شده بود مرسی که کمک کردید سپاس 🙏🌷

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
 سلام صبحتون بخیر کاملآ درسته و کاملا درست متوجه شدید هیچوقت به مردم اونقدری بها ندید که بدون ...

سلام ، صبح بخیر

اهوم ، درسته.

++بله شکر خدا و درصد هوشیاریم 80 درصده ، دیشب بعد خوردن اونا شده بود 15 تا 20 درصد ، جوری که زمان و مکان رو گم کرده بودم . 

سلام ، صبح بخیر اهوم ، درسته. ++بله شکر خدا و درصد هوشیاریم 80 درصده ، دیشب بعد خوردن اونا شده ...

بیماری سخته اونم از نوع سرماخوردگیش

عین این میمونه که آدم دستش با تبر قطع بشه دردش کمتره تا این که با کاغذ بریده بشه 😂

یه همچین چیزیه سرماخوردگی

دور از جون سرطان از سرماخوردگی بهتره

سلام ، خوبین؟ مرسی کاملا حق با شماست ، متوجه شدم و حالا فهمیدم چرا ماجرا اینطوری شد ، بس که بهشون م ...

دلیلشو نمیدونم چرا کاربریم رفت عب نداره این بار هم نوبت من بود انگار 😅

ممنونم از لطفتون من زیاد اهل فضای مجازی نیستم بخاطر همین این کش گوگل و اینارو بلد نیستم از حافظمم پ ...

خواهش میکنم ، امیدوارم مفید واقع شده باشه.

++بیماری هیچ رقمه اش خوب نیست ، خدا به همه سلامتی بده ": )