2777
2789
سلام عزیزم، من میخونم ولی متاسفانه سروقت نمیخونم مخصوصا نماز ظهر و عصر رو، از وقتی که نماز مسخونم زن ...

آره فقط سعی کن اونارو هم سر وقت بخون که خیلی با ارزشتره

چند ماهه نخوندم خدایا این همه گفتم سلامتی بده ندادی دیگه حال نماز خوندن ندارم

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همون موقع اذان وضو میگیرم و آماده میشم برای نماز آدم حس سبکی داره خیلی حس خوبیه وقتی قامت میبندی ...

منم حالم خیلی بد بود نماز خوندم سر وقت با صمیم قلبم انقد از اون وضع بیرون اومدم حالم خوب شده خدا کنه همیشه بتونم بخونم

من فقط نماز صبحم قضا میشه🤦‍♀️

بقیه رو موقع اذان میخونم و خیالم راحت میشه

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
والا دیگ شوهرم ک هیچ از خدا هم گله دارم 

اوهوم میفهممت ها

چون این مسیرها رو منم رفتم

با خدا قهر کردم گله کردم پشت کردم به همه چی....

ان شالله دلت آروم و شاد باشه❤️

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

من میخونم ولی ..😓یهو میبینی یه ربع مونده قضا شه نخوندم سریع دس ب کار میشم 

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂

سلام 

بنظرم اولین کار اینکه ساعت های اذان رو بدونید و مثلا برنامه های اذان گو رو روی گوشیتون نصب داشته باشید 

اینکه چند دقیقا قبل از اذان خودتون رو آماده کنید و یا حداقل وضو داشته باشید کمک خیلی زیادی می‌کنه که سر وقت بخونید 

نماز هم اگر سعی کنیم واقعا با ته دلمون بخونیم و با خدا حرف بزنیم بنظر من نه تنها در اون موقع در هر زمان دیگری حال دلمون خوب هستش چه بهتر که مواردی مثلا در حد یه صفحه قرآن یا حتی صلوات رو برای خودمون عادت بدیم بعد نمازمون بخونیم 

میفهممت عزیزم، ولی شاید یه بار میخواد برای خودش بخونی… متاسفانه منم همیشه برای خودم خوندم نه برای اون …. 

منم حالم خیلی بد بود نماز خوندم سر وقت با صمیم قلبم انقد از اون وضع بیرون اومدم حالم خوب شده خ ...

دیدی پس حالت خوب شد،ببین برنامه تقویم شمیم یاس رو نصب کن من خودم نصب کردم بعد اذان انتظار رو گذاشتم روش انقد حس خوبی بهم میده صداش یه هشدار۵دیقه ای قبل اذان هم گذاشتم اون هشدار که دعامیخونه من بلند میشم وضومیگیرم و آماده میشم توام اینکارو بکن جواب میده 

شروع کن دوباره حتما حالت بهتر میشه ما به خدا نیاز داریم همیشه نه فقط یه بار که چون جواب نگرفتی بخوایی قهر کنی اون دنیا که سختتره

عزیزم نماز خوندن آینه زندگی کردنه وقتی غرق در دنیا باشی و همه فکرت رو مشغول کرده باشه نماز برات کم اهمیت میشه اما اگر خدا و آخرت برای مهم باشه و توی زندگیت ساری و جاری باشه نماز خوندن هم برات واجب میشه تا نخونی آروم نمیشی