صدای اذان رو هم زنگ گوشی فرض کن، انگار خدا داره صدات میزنه همون موقع برو نماز بخون
مداومت کنی عادت میکنی
❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خستهی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من همون موقع اذان وضو میگیرم و آماده میشم برای نماز آدم حس سبکی داره خیلی حس خوبیه وقتی قامت میبندی مخصوصا زمانی که ناراحتی و دل پر درد داری و میخوای حرف بزنی ولی نمیتونی آخر نماز بهترین زمانه که باخدا حرف بزنی بعد میبینی چقد آروم شدی
من تصمیم گرفتم هر نمازو سر وقت خودش بخونم چون تو مخم نمیره دوتا نماز پشت هم بخونم. و از اونجایی که قرآن سه تا وقت برای نماز اعلام کرده گاهی فقط سه تا شو میخونم😹
سلام عزیزم، من میخونم ولی متاسفانه سروقت نمیخونم مخصوصا نماز ظهر و عصر رو، از وقتی که نماز مسخونم زندگیم خیلی تغییر کرده، نمیگم لزوما خوب شده یا بد، منظورم اینه که هدف دارترشده، خط قرمزام بیشتر شده، من اوایلش تنبلیم میشد، ولی دیگه کم کم خدا خودش لطف کرد خوندم نمازامو، الانم گاهی تنبلیم میشه ها، ولی حس میکنم نخونم خدا ناراحت میشه و حس میکنم گناه میکنم
❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خستهی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚