2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

3208 بازدید | 112 پست

شوهرم مغازه داره تو پاساژ

بعد اونجا همه مغازه دارا زناشونو و دوس دختراشون اکثرا میان پیششون

ولی شوهرمن هرموقع خواستم برم اونجا یه بهونه ای اورده که پشیمون بشم یه بار میگه من دوس ندارم تو بیای  محیطش خوب نیست

یه بار میگه خسته میشی

دیگه امروز خیلی عصبانی شدم گفتم من امروز میام تا 10 شب میشینم ببینم کدوم ک......... کشی میخواد منو بیرون کنه

ازاین به بعدم هرروز روزی دو ساعت میام میشینم

به نظرتون خوب کاری کردم؟ چون همیشه با ارامش ازش میپرسیذم بهونه های الکی میاورد منم دیگه زدم به سیم اخر معلوم نیست اونجا چه خبره که نمیخواد من بیام

افرین

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شوهر منم اجازه نمیده برم مغازه ش البته محیط مغازه ش برا خانوما خوب نیس.منم چنبار گفتم میگه نمیخام مر ...

مردا فقط تو مغازش نگات میکنن کوچه خیابون نمیکنن؟

🍏سرگروه سبز 🍏.  وزن فعلی ۵۵ وزن هدف 52