2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3208 بازدید | 112 پست

اقایونی که کارشون با خانمها درارتباطه باید خیلی مراقبشون بود...بعضی وقتها مردا سروگوششون میجنبه بعضی وقتها هم زن بی کس وکار زیاده که اویزون شوهرای بقیه بشن...حواست به زندگی و شوهرت باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کارو کردی هر روز برو بهش سر بزن فک نکنع گلابی هستی هیچی حالیت نیس

اعصابمو خورد کرده

فکر کرده احمقم ولی حالا هم که اینجور کردم کلی قیافه میگیره ها میدونم

به نظرت اگه رفتم درمغازه بعد به خاطر اینکه زورمو دربیاره بره بیزون با دوستاش حرف بزنه من چیکار کنم؟

اقایونی که کارشون با خانمها درارتباطه باید خیلی مراقبشون بود...بعضی وقتها مردا سروگوششون میجنبه بعضی ...

شوهر من ۶ ماه پاییز و زمستون کارش تهرانه اونم جاییکه دخترای داف و ازاد زیاد میرن من اما یه شهر دیگم انقد اعتماد دارم بهش ک یذره هم شک نکردم بهش چیزی هم ندیدم ازش تا الان

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اقایونی که کارشون با خانمها درارتباطه باید خیلی مراقبشون بود...بعضی وقتها مردا سروگوششون میجنبه بعضی ...

مغازش مردونس

ولی نمیدونم چرا هی میگه نیا

محاله خوشش نیاد 

قشنگ. معلومه یه چیز اونجاست داره بهونه میاره

والا منم همسرم معازه داره نه من خوشم میاد برم مغازش نه اون دوست داره،خیلی ام راضی ام ازش چون میدونم ک فقط و فقط منو میبینه،اینقد به بیچاره گیر نده اونم دنبال رفاه خودته عزیزم،برااینکه جلو بیقه سرت بالا باشه خودشو به هر دری میزنه...به شوهرت اعتماد داشته باش.

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

باید با زبون خوش میرفتی مغازه نه با دعوا ...

میگفتی چون دلمتنگ میشه برات میخوام یه سر بیام پیشت....

یه روزی بدون اینکه بهش بگی میرفتی پیشش هر سری هم زمان موندنت رو بیشتر میکردی که عادت کنه و چیزی نگه بهت