2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت خیابونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3702 بازدید | 130 پست

دیگه کشش نده خودخوری نکن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کشش نده خودخوری نکن

خیلی خیلی ناراحتم که چرا هرچی گفتن من هیچچی نگفتم اخرشم گفتن خیابونی ساکت موندم

مثلا میگف اگه بچه هات نبودن تورو تو خونم راه نمیدادم

دلم میخاست بگم تو عروسایی که خودت اوردی رو هر روز پشت سرشون حرف میزنی بعد منکه انتخاب پسرت بودم حق داری

بعدم تو اگه مادری کردن بلد بودی برا پسر خودت مادری میکردی نکه از ارق و حمایت و همه چی محروش کنی بخاطری که منو گرفته

دخترش هی حمله میکرد منو بزنه شوهرم جلوشو میگرفت میگم باید میگفتم فعلا که دختر تو مث خیابونیا سلیطه ب ...

عیب نداره همون بهتر که جواب مادرشوهرو ندادی

شوهرت بخاطر این بهت احترام گذاشته به شوهرت هم بگو من به احترام تو چیزی به مادرت نگفتم فرقی نمیکنه مادر من هم هست سنی ازش گذشته نباید به عروسش اینطوری بی احترامی کنه. بی احترامی به پسر خودشم میشه

مهمونا چیزی نگفتن ؟؟؟؟

نه فقط نگا میکردی اونا فامیلای خودش بودن

بعدم خوشالی میکردن چون به شوهرم میگفتن بیا دختر مارو بگیر شوهرم از فامیل نمیخاسته

بعد خوشالی میکردن که الان این موقعیت برا من پیش اومده بود

نه فقط نگا میکردی اونا فامیلای خودش بودن بعدم خوشالی میکردن چون به شوهرم میگفتن بیا دختر مارو بگیر ش ...

اصلا نظر و قضاوت هیچ کسی واست مهم نباشه

بشین زندگیت رو بکن

فقط کاشکی هر چی خواهرشوهرت گفت تو جلوی مهمان ها جوابش رو نمیدادی