2777
2789
عنوان

ارتودنسی ...

154 بازدید | 9 پست

سلام 

کسی بوده که  فقط یک دندونشو ارتودنسی کرده باشه ؟ یا فقط یه فک شو ارتودنسی کرده باشه ؟

قیمتش چقد بوده ؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

یک دندون که نمیشه اکثرا هم دکترا قبول نمیکنن فقط یه فک رو مگر اینکه ببینم تو نتیجه نهایی تاثیر ندارد 

من شهرستانم هر دو فک ۲۶ شده جدیدا میشه ۱۳ هر فک

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ی سال پیش کردم حدودا ۱۸ تومن، اینم بگم که من پیش دکتر خوب رفتم فک کنم بقیع جاها رنج قیمت پایین تر ...

دو فک یا یک فک ؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
یک دندون که نمیشه اکثرا هم دکترا قبول نمیکنن فقط یه فک رو مگر اینکه ببینم تو نتیجه نهایی تاثیر ندارد ...

عه الان یکی از کاربرا تاپیک زده بود گفت فک بالا مو میخوام ارتودنسی کنم میشه 4 میلیون با تخفیف 

براهمون تعجب کردم گفتماگه این قیمتا باشه منم برم ارتودنسی کنم

دو فک

اها ممنون عزیزم 

چون من یه دندونه از دندوهای جلو یکم کجه گفتم اگه بشه همونو فقط ارتودنسی کنم

عه الان یکی از کاربرا تاپیک زده بود گفت فک بالا مو میخوام ارتودنسی کنم میشه 4 میلیون با تخفیف  ...

فک نکنم 

شاید دانشکده دندانپزشکی بری همچین چیزی باشه من پارسال شروع کردم هر فک هفت تومن بود امسال که جای خود داره 

حالا برو یه چند تا کلینیک هم بپرس شاید قیمت بهتر پیدا کردی

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

فک نکنم  شاید دانشکده دندانپزشکی بری همچین چیزی باشه من پارسال شروع کردم هر فک هفت تومن بود ام ...

انشالله ممنون گلم

نمی دونم اینطری میشه ی نه کدوم شهری ؟ اگه تو تهرانی من بهت دکتر نگار حدادی رو پیشنهاد میکنم کارش خوبه کلا حالا بازم خودت پیجش ببین نمونه ارتودنسی هایی که گذاشته رو خودت میفهمی که چقدر کارش خوبه واست پیجش میذارم سایتش هم خواستی سرچ کن واست میاره https://www.instagram.com/dr.negarhadadi/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز