2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش توهم باخیال راحت نشتی پست میزاری هه متاسفم برای مادری  مثه تو

میخوای برم اتاق عمل خودم عملش کنم یا بزنم توی سرم 

هر کدوم رو پیشنهاد میکنید انجام بدم 

دعا بلدی انجام بده و انرژی مثبت بفرست بلد نیستی برو به کار خودت برس  

وقت ما رو نگیر 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .

😐طلب دعا داره میکنه وقتی بچه اتاق عمله چه کاری از دست این بنده خدا برمیاد؟ی چیزایی میگینا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

عزیزم توکل به خدا انشالله عملش به بهترین شکل انجام میشه و خیلی زودم حالش خوب خوب میشه توکل به خدا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

خدا سرت نیاره که انقدر سنگدلی واقعا

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

سلام شما همون خانمی هستید بهم روز عمل تشر زدی چرا نشستی و پست میزاری برای بچه آت 

راست میگفتی الان بعد از اینکه پسرم رو از دست دادم میگم چرا اون روز من توی حال خودم نبودم برای حسین ام دعا نکردم چرا پشت اتاق عمل زجه نزدم تا حالش خوب بشه 

یکساله اضطراب اتاق عمل داشت منو میگشت اما نمیدونم وقتی حسین رو می بردن من فقط وایسادم و نگاه کردم بعد مثل آدمهایی که روحی در جسم نداشته باشن اومدم یه گوشه و نشستم 

حتی زمانی که توی ای سی یو بود انگار متوجه هیچی نبودم 

اما حالا بیا حال منو بپرس 

داغون داغونم تازه فهمیدم که اتفاقی افتاده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز