2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

58 بازدید | 9 پست

بچه ها فردا میخام قرمه سبزی درست کنم واسه نه نفر 

میشه بگید چقد مواد غذایی لازم دارم آخه تعداد زیاد درست نکردم تا الان 🥲🥲🥲

مهمونامم غریبن

۱ کیلو گوشت گوسفند 

۴۰۰ گرم سبزی 

۳۰۰ گرم لوبیا قرمز

ث تا لیمو 

۳ قاشق ربع گوجه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسییییی گلممم  فقط یه سوال رب گوجش کم نیست؟

نه عزیزم کافیه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

مرسی گلم  میگم یه سوال دیگه سالاد فصل درست کنم بهتره یا شیرازی  آخه رودربایستی دارم باها ...

سالاد فصل بهتره برای مهمان یه سس خوشمزه هم درست کن بزار کنار سالاد هرکس دوست داشت بریزه روی سالاد و نوش جان کنه

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
مرسی گلم  میگم یه سوال دیگه سالاد فصل درست کنم بهتره یا شیرازی  آخه رودربایستی دارم باها ...

سالاد شیرازی درست کن عزیزم چون شاید سالاد فصل سلیقه هر کسی نباشه🤗

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز