2777
2789
عنوان

آخه من اینوکجای دلم بزارم 😐😔💔

164 بازدید | 19 پست

راستش من قراره برم کلاس زبان حالا هیچکس نمی‌خواسته بیاد حالا مامانم میگه منم میام زندایی هام همش میگن توهم برو من نمیخوام مامانم بیاد کلاس زبان ها مختلته دیگه اینو کم داشتم که مسخره اینو اون بشم بگن بچه ننس مامانشم هست چیکار کنم 😭

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو.بپیچون تا از سره مامانت بیفته

نمیتونم پولشو دادن همچی تموم شده 😭

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
یه جوری غیرمسقیم مخشو بزن که خودش نخواد بیاد چیزایی رو بگو که دوست نداشته باشه ولی نه اوتقدر زیاد ...

بابا نمیتونم بگم مامانم تیزه سریع میگیره به خودش دیگه میره به همه عالم دنیا میگه من اینا گفتم 

ای بابا من فانتزیم این بود با دخترم کلاس شنا و زبان و اسکی ت و... برم  یعنی دخترا خوششون نمیا ...

عزیزم کلاساش مختلطه اسکی شنا برین ولی زبان را از خودش بپرسین

با هم برید میشی بچه ننه؟ خیلی خوبه که مامانت هم میاد که با هم یاد میگیرید 

شما خودتو بزار جای من تو به کلاس هیچکس مامان باباش نیست بعد من کاش میشد نیان اصلا بره به جا دیگه استرسش افتاده به جونم

فعلا که دختر ندارم امیدوارم بعدا راضی بشه 🤭

😂😂😂😂😂

اتفاقا خیلی هم کول و باحاله همه باید از خداشون باشه مامانه پایه و رفیق و بافرهنگ داشته باشن

مامان من اصلا پایه نیست شاید تا بریم صدتا دوست پیدا کنه ولی یهو اگه یه چیز اشتباه بگم یه جوری ضایم میکنه که نگو