سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 عنوان آخه من اینوکجای دلم بزارم 😐😔💔 164 بازدید | 19 پست راستش من قراره برم کلاس زبان حالا هیچکس نمیخواسته بیاد حالا مامانم میگه منم میام زندایی هام همش میگن توهم برو من نمیخوام مامانم بیاد کلاس زبان ها مختلته دیگه اینو کم داشتم که مسخره اینو اون بشم بگن بچه ننس مامانشم هست چیکار کنم 😭 خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤 1401/04/06 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ikkyu_san7 عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 607 من همین مشکلو با باشگام دارم، خالم پاشده میگه منم میام Your eyes, my sea
scoobidoo عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 170 اتفاقا خیلی هم کول و باحاله همه باید از خداشون باشه مامانه پایه و رفیق و بافرهنگ داشته باشن
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7653 یه کاری کن روز یا ساعتتون یکی نشه إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
خواننده_خاموش_اسبق عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 727 یه جوری غیرمسقیم مخشو بزن که خودش نخواد بیادچیزایی رو بگو که دوست نداشته باشهولی نه اوتقدر زیاد که نزاره شما هم بری
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 نرو.بپیچون تا از سره مامانت بیفته نمیتونم پولشو دادن همچی تموم شده 😭 خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 با هم برید میشی بچه ننه؟خیلی خوبه که مامانت هم میاد که با هم یاد میگیرید جواب ابلهان خاموشیست
مامان_دلاراورادمهر عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1542 ای بابا من فانتزیم این بود با دخترم کلاس شنا و زبان و اسکیت و... برم یعنی دخترا خوششون نمیاد؟☹️ لطفاً برای شادی روح مامانم ،مامان بزرگم و داداشم صلوات بفرستین🖤
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 یه جوری غیرمسقیم مخشو بزن که خودش نخواد بیاد چیزایی رو بگو که دوست نداشته باشه ولی نه اوتقدر زیاد ... بابا نمیتونم بگم مامانم تیزه سریع میگیره به خودش دیگه میره به همه عالم دنیا میگه من اینا گفتم خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 ای بابا من فانتزیم این بود با دخترم کلاس شنا و زبان و اسکی ت و... برم یعنی دخترا خوششون نمیا ... عزیزم کلاساش مختلطه اسکی شنا برین ولی زبان را از خودش بپرسین خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
مامان_دلاراورادمهر عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1542 عزیزم کلاساش مختلطه اسکی شنا برین ولی زبان را از خودش بپرسین فعلا که دختر ندارم امیدوارم بعدا راضی بشه 🤭 لطفاً برای شادی روح مامانم ،مامان بزرگم و داداشم صلوات بفرستین🖤
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 با هم برید میشی بچه ننه؟ خیلی خوبه که مامانت هم میاد که با هم یاد میگیرید شما خودتو بزار جای من تو به کلاس هیچکس مامان باباش نیست بعد من کاش میشد نیان اصلا بره به جا دیگه استرسش افتاده به جونم خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 فعلا که دختر ندارم امیدوارم بعدا راضی بشه 🤭 😂😂😂😂😂 خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 اتفاقا خیلی هم کول و باحاله همه باید از خداشون باشه مامانه پایه و رفیق و بافرهنگ داشته باشن مامان من اصلا پایه نیست شاید تا بریم صدتا دوست پیدا کنه ولی یهو اگه یه چیز اشتباه بگم یه جوری ضایم میکنه که نگو خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤