2777
2789
عنوان

آخه من اینوکجای دلم بزارم 😐😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 19 پست
من همین مشکلو با باشگام دارم، خالم پاشده میگه منم میام

اوخ

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

وقتی میخاستم برم دانشگاه، انقدر به مامانم گیر دادم اونم بیاد کنکور بده تا باهم یه دانشگاه بریم. خیلی دوس داشتم همکلاسیم باشه. اونم قبول کرد و کنکورم قبول شد دانشگامونم یکی انتخاب کردیم ولی زد و خواهرکوچیکمو باردارشد😂و آرزوش به دلم موند. خیلی باحالا مامان ادم همکلاسیش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم باشع میاد میگ مختلطع میخام مواظبت باشم😂🤦‍♀️خیلی دوسش دارم ❤

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا 
وقتی میخاستم برم دانشگاه، انقدر به مامانم گیر دادم اونم بیاد کنکور بده تا باهم یه دانشگاه بریم. خیلی ...

😍😍😍😍😍😍وای دلم خواست با دخترم برم پزشکی بخونم🤣

لطفاً برای شادی روح مامانم ،مامان بزرگم و داداشم صلوات بفرستین🖤
مامان منم باشع میاد میگ مختلطع میخام مواظبت باشم😂🤦‍♀️خیلی دوسش دارم ❤

😂

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
2790
2778
2791
2779
2792