2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این زن

| مشاهده متن کامل بحث + 10143 بازدید | 256 پست

رفتم اولش تا گفتم گوشی بردی تعجب کرد گفتم برو کیفت و نگاه کن .رفت آوردش گفت آره ببخشید

بعد تماسا شوهرم و نشونش دادم گفتم ببین کلی زنگ زدم اجازه نمیده برم بیرون .من فقط با استرس کلی دنبال گوشی گشتم و الان اومدم اینو بهت بگم که دست خودت .

بعد انقد التماس کرد که تورو خدا بعد از ظهر شوهرت ببرش درستش کنه مهم برام

گفتم شوهرم نمیتونه دیر میاد از سر کار

آخرش بزور دادش دستم که باشه دستت باشه اگه نشد من میام میبرمش .گفتم نمیتونیم ما ببریم آخه

گفت باشه عیب نداره

خلاصه منه خبر منه نفهم نتونستم مقاومت کنم گوشی و آوردم

نمیبریم درستش کنیم چون محاله پولش و بده

فردا خودش بیاد ببرش

الان استرس دارم شوهرم بفهمه باز ازش گرفتمش ، عصابش خورد میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب نفهمیه،حتما برو در خونش بگو گوشی نیست و کامل باهاش قطع ارتباط کن چون ادم نرمالی نیست راستش:/

اصلا ارتباطی نداریم

چند بار تو دورهمی همکارای شوهرم، همون دیدیم فقط

اولین بار بود اومد خونمون

رفتم اولش تا گفتم گوشی بردی تعجب کرد گفتم برو کیفت و نگاه کن .رفت آوردش گفت آره ببخشید بعد تماسا ...

چرا دوباره قبول کردی اسی بخدا این نقشه ای داره نکنه دردسر درست کنه برات حرفتو سریع میزدی و برمیگشتی گوشی مینداختی رو زمین

وااای حرصم گرفته ازت

❤️و خدا اسپانسر تمام آرزوهامه ❤️

اصلا ارتباطی نداریم چند بار تو دورهمی همکارای شوهرم، همون دیدیم فقط اولین بار بود اومد خونمون

میگم نرمال نیست پاش و به زندگیت باز نکن من بودم اصلا درو باز نمیکردم اون موقع صبح و بی دلیل:/

2790
2778
2791
2779
2792