2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره میشه خرید بعضیا خیلی سخت میگیرن حتما که نباید مارک معروف باشه مارکای گمنام کاراییشون بهتره 🤣

مارکایی ک من میخام بردارم اصلا نام و نشونشون تو نت نبود که تحقیق کنم😶😂

خدایا شکرت

اولا ک تیوی و لباسشویی و یدونه فرش با مرد هست 

بعدم ی اجاق گاز درحد ۱۰تومن بخر بدونه فرش در حد ۸تومن یا کمتر 

سرویس خواب ۱۲تو من هم هست 

ی میز تیوی ۴تومنی!‌

ی سرویس ظرف درحد ۶تومن! تا اینجا شد ۵۰تومن 

ی مبل ۳۵تومنی هم بخری و بقیشم لوازم برقی ضروری مثل غذاساز و دکوری و جاکفشی حله دیگ 

من همین ۳ماه پیش لباسشویی خریدم ۱۰تومن والا راضیم خیلیم خوبه قبلش الجی داشتم این بهتره با قیمتی ک داره

اینا میشه صدو هفتاد  بگرد قیمت مناسب پیدا کن مثلا قاشق چنگال سویس ده میلیونی هست دو‌ میلیونی ه ...

سررویس قاشق سه تومنی زدم همه ویایل برقیا در حد یک و دو و سه بجز بزرگا ک اونم زیر بیست زدم

خدایا شکرت
دقیقا چی حساب کردی ۱۷۰ شد بگو بهت بگم کدوم غیر ضروریه

سررویس حبوبات..ادویه.سرویس پلاستیک.پرده. مواد برای درست کردن ملحفه و تشک و بالشت. جاروبرقی .چرخ خیاطی و میزش. جاسیب پیازی...قابلمه گرانیت...قابلمه روحی..ابمیوه گیری چند کاره ...اسیاب ۲۵۰ هزار تومتی..سرویس پذیرایی..آرکوپال..قاشق و چنگال...کارد وچنگال..سفره .سرویس کفگیر ملاقه..پارچ و لیوان و قوری و قندون.غذاساز..آون توستر . اجاق گاز رومیزی..حوله.و وسایل حموم. خورده ریزه های اشپزخونه و خورده ریزای اتاق و پذیرایی مثل موکت برای راه رو ، ساعت دیواری یه فرش.لباسشویی.

خدایا شکرت
نمشه اسنوا بگیری ک قسطی باشع؟ من چن روز پیش رفتم نگاه کردم یخچال دوقلو۲۷ یخچال ساید۴۵ لباسشویی اتو ...

منن قیمت کمتر از اینا در نظر گرفتم .

اسنوا نمایندگیش باید برم؟؟ کجا؟؟

خدایا شکرت
تی وی نگاه کردم الان ۷۹۰۰ بود ماشین اتومات هفت تومن ببین همه چیو از فروشگاه های دیوار بخر خیلی به صر ...

ممن فکر میکردم دیوار دست دوم ایناست باشه حتما میرم ی سر میزنم.

ممنون گلم

خدایا شکرت
ای کاش ب رسم و رسوم توجه نمیکردین ..همون موقع خاستگاری شرط میکردین

ااخه شوهرمم نداره.روی اون فشار باشه روی منم فشاره. بابامم دلم نمیاد نحت فشار باشه.

شوهرم همسن منه کارش درامد پنج تومن بیشتر نیست

خدایا شکرت
عزیزم چرا فقط باید روی شما و خانواده فشار بیاد؟ مگه قراره در زندگی شما تنها از وسایل ها استفاده کنی؟ ...

شوهرم  باید پول برق کشی و ابگرمکن وکابینت و هود و سینک و شیرالات و اشتراک اب و برق و گاز و لوله کشی فاضلاب و یه کارایی که برا خونه لازمه رو انجام بده. دو فرش و یخچال و سرویس چوب با اونه .هزینه عروسی و خرید قبل عروسی . سرویس طلا هست تازه اینحا رسمه هر عید باید هدیه بیارن برای عروس. درامدش پنج تومنه با کلی قسط و وام و بدهی ..اونبنده خدا اگ داشته باشه خودش تهیه میکنه ولی نداره

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792