2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست
چجوری حساب کردی که قبلا ها 115ملیون خربد کردی اگر هیچی نخای بخری170ملیون دیگه هم لازمه؟  مگه ...

قبلا در حد سه تومن خرید کردم ولی چون قبلا ارزون بود چند تیکه موچیک مثل سرویس قابلمه و خردکن و اتو و سوریس چاقو شده . الان ۱۱۵ تومن وام دارم ک هنوز خرج نکردم ...کل وسایلایی ک باید بگیرم ک فقط واجبا باشع۱۷۰ در میاد ولی من ۱۱۵ دارم

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع فک میکنی حتما لازم میشه اما بعد خرید میفهمی حتی یه ابمیوه گیری ساده هم به کارت نمیاد خداییش ...

ااتفاقا ابمیوه گیری خیلی خوبه اب هویج اب سیب نمی گیرین یا شیک درست نمیکنین ما  یه ماه ابمیوه گیری مون خراب شد دادیم درست کردن انگار فلج بودیم 

ااتفاقا ابمیوه گیری خیلی خوبه اب هویج اب سیب نمی گیریم یا شیک درست نمیکنین ما  یه ماه ابمیوه گی ...

خب هرکسی فرق میکنه مثلا شما خودت تو خونه اب سیب و اب هویج میگیری من هرموقع هوس کنم میرم بیرون میخورم

تلویزیونبا منه یخچال و سرویس چوب بدون مبل و فرش با اونه. میدونی شهر ما درامد اکثر مردم پائینه ولی ج ...

ببین دختر عمو من همه چی خرید فقط یه آفتابه نگرفت چون با موقعیت زندگی الان آفتابه به درد نمیخوره خانواده شوهرش همه چیو ندید گرفتن آفتابه رو میزنن تو سرش ببین تو نمیتونی همه چی بخری انقد چیزای جدید اومده که آدم بودجش نمیرسه حتی اونی که از نطر مالی اکی هست کل حرفم اینه تو هرچی بخری اونی که بخواد حرف بزنه میزنه یه چی پیدا میکنه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
اون موقع فک میکنی حتما لازم میشه اما بعد خرید میفهمی حتی یه ابمیوه گیری ساده هم به کارت نمیاد خداییش ...

برعکس من با آبمیوه گیریم خیلی کار میکنم 

ولی با بخارشور نه زیاد  یه گوشه افتاده فقط سرایمکا رو تمیز میکنم 

از بخارشور چه استفاده ای می‌کنی؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

قبلا در حد سه تومن خرید کردم ولی چون قبلا ارزون بود چند تیکه موچیک مثل سرویس قابلمه و خردکن و اتو و ...

عزیزم تو دیوار نگاه کن خیلی از فروشگاه ها قیمتاشون با مغازه خیلی فرق داره من تی وی خواستم بگیرم دوسال پیش مغازه زیر هفت تومن نبود یه فروشگاه تو دیوار سه و خورده زده بود زنگ زدم برام آوردن پولشو درب منزل پرداخت کردم شما هم نگاه کنی میبینی هست

قبلا در حد سه تومن خرید کردم ولی چون قبلا ارزون بود چند تیکه موچیک مثل سرویس قابلمه و خردکن و اتو و ...

سریع برو خرید نزار پول تو حساب بمونه چون چندروز دیگه با این ۱۱۵ تومن یه سری وسایل دیگه رو هم باید حذف کنی هرروزی ک میگذره جنسا گرونتر میشن پول شما هم بی ارزشتر

همه چی رو حذف کردی! پس قیمت چی رو حساب کردی؟ من این چند روز دیوار و دیجی کالا و ایمالز رو چک میکردم ...

وسایل برقی ضروری و سرویس پلاستیک سرویس حبویات .ظرف و ظروف ها. قاشق چنگال، سرویس کفگیر ملاقه.کارد و چنگال.  پرده. پارچه برای تشک و ملحفه و بالشت. تی وی. احاق گاز . وسایل حمام . چرخ خیاطی و اینجور چیزا

خدایا شکرت
و چرخ گوشت پاناسونیک و توستر نوبل و پلوپز پارس خزر 😂😂 اینا یادم رفت کلا از همه مارک ها یه د ...

قطعا هر مارکی یک وسیله خوب داره پاناسونیک چرخ گوشتش عالیه پارس خزر هم پلوپزش دفعه بعد همزن  بخر اونم لازمه

چرا اینجور میگیری بهترین‌مارک لباسشویی اسنوا ۱۷ تومنه یخچال ساید ۳۵ و تی وی ۱۶ تومن و جاروبرقی پارس ...

اسنوا مارک خوبیه؟ ما چون همه جهیزیه با پسره نامزدم میگه از اسنوا قسطی برداریم ولی نمدونم مارک خوبیه یا ن