2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست
قبلا خردکن و اتو و سرویس قابلمه و سرویس ابزار و دو دست استکان و کلمن و کتری و گوشتکوب و سماور. تی و ...

نمشه اسنوا بگیری ک قسطی باشع؟

من چن روز پیش رفتم نگاه کردم یخچال دوقلو۲۷ یخچال ساید۴۵

لباسشویی اتوماتیک دومدل ۱۴ و ۱۶

تی وی ۵۵ اینچ ۱۵ 

گاز فردار ۱۴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط واجب هارو بخر مث یخچال و لباسشویی و فرش و گاز  بقیه اشو ریز ریز با پول پاتختی و چشم روشنی ...

پپاتختی پول مراسم بیشتر جمع نمیشه اینجا زیاد نمیدن چشم روشنی هم وسیله میخرن اونم در حد پارچ و لیوانای صد تومنی

خدایا شکرت
ممنونم گلم   در ضمن زودپز هم دارم ولی معمولیش😎😂 زورم ب اون جینگیلی پینگلیاش نرفت حاتم😎😊

ولی هرچی میخری سعی کن خوب بخری عجله نداشته باش ان شاله مبارکت باشه

سرامیک کابینت گاز لوستر پرده مبل تمامشو با بخارشوی تمیز میکنم

میشه توضیح بدی چطوری مبلو با بخارشو تمیز کنم

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
نمشه اسنوا بگیری ک قسطی باشع؟ من چن روز پیش رفتم نگاه کردم یخچال دوقلو۲۷ یخچال ساید۴۵ لباسشویی اتو ...

ساید ۳۵ خوبه ۴۵ ایی ها دوتا در داره به نطرم بخاطر یه در اصافه ده تومن بیشتر بدی ارزش نداره 

ممنونم گلم   در ضمن زودپز هم دارم ولی معمولیش😎😂 زورم ب اون جینگیلی پینگلیاش نرفت حاتم😎😊

منم زودپز چندکاره برقی دارم اما ۱بار هم روشنش نکردم از این زودپزای معمولی ک مامانا دارن استفاده میکنم خیلی هم خوبه😅❤

قبلا خردکن و اتو و سرویس قابلمه و سرویس ابزار و دو دست استکان و کلمن و کتری و گوشتکوب و سماور. تی و ...

تی وی نگاه کردم الان ۷۹۰۰ بود ماشین اتومات هفت تومن ببین همه چیو از فروشگاه های دیوار بخر خیلی به صرفه تره از تولید کننده بگیری میارن در خونه پولشو پرداخت میکنی

2790
2778
2791
2779
2792