2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست
اجاق گاز. استکان و پارچ و لیوان . قندون .قوری و ظروف پذیرایی و آرکوپال و کارد و چنگال و قاشق چنگال و ...

سرویس پلاستیک منک نخریدم همش واقعا کار بردی نیست

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
همون ۱۱۵ تومن و میاوردی من باهات میومدم بازار همه واجباتو برات میگرفتم درسته وسیله گرونه ولی ارزون ه ...

۱۱۵ تومن رو هنوز دیروز واریز کردن قبلا سه تومن بیشتر خرید نکردم.

رو حرفت باش بیا بریم خرید🥺

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکارو میکنم ولی بدیش میدونی کجاست اینکه جاری و خواهرشوهرم وسایلاشون همه تکمیله تازه جاریم از هر ...

شمااگه بهترین جهازم ببری بازمادرشوهرت ازش حرف درمیاره،چرامیخوای خودتوخانوادتوتحت فشاربزاری به خاطرحرف دیگران،به قول قدیمیامگه آدم خونه شاهودیدبایدخونه خودشوخراب کنه

گلم چجوری حساب کردی خب مارک دار نباشه معمولی باشه

ههمشووون معمولیه تازه یه وسیله برقی میخام بگیرم ک یه هفتست دارم تحقیق میکنم اصلا اسمی ازش تو اینستا و نت نبود در این حد بی نام و نشون😑

خدایا شکرت
شمااگه بهترین جهازم ببری بازمادرشوهرت ازش حرف درمیاره،چرامیخوای خودتوخانوادتوتحت فشاربزاری به خاطرحر ...

اره واقعا اگ دو طرفین درک درستی از زندگی مشترک داشته باشن واقعا ن اینقد سخت میشه نه طلاق اینقد زیاد... متاسفانه خانواده همسر منم بهترینا رو بردیم بازم کلی جنجال کردن 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

عزیزم چرا فقط باید روی شما و خانواده فشار بیاد؟ مگه قراره در زندگی شما تنها از وسایل ها استفاده کنی؟ همسرتون دقیقا چه کاره هستن؟ اونم باید یه تکونی به خودش بده.. والا با این خرج گرون تنهایی نمیشه از پسش بر اومد... لطفا هر آداب و رسومی که هست بدون رودربایستی بزار کنار با همسرت صحبت کن ایشونم باید درک داشته باشه... تنها وظیفه خانواده دختر نیست که اینارو تهیه کنه

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕
اخه چی موند دیگه یه سریا رو که قبلا خریدی  یه چیزاییم حذف کردی یه چیزاییم پسر میاره چی موند ک ...

قبلا سه تومن خرید کردم شوهرمم سه تیکه میاره.حالا یه کتری قوریم میاره ک بازم من باید همون کتری قوری رو خودمم داشته باشم.

یجور رسمه چندتیکه کوچیک در حدپمج تومن دوماد میاره برای خودش ن دختر

خدایا شکرت
من. ماشین لباسشویی ۲۰ مبل حذف کردم فرش حذف کردم  اجاق گاز ۱۰  جاروبرقی۳ وسایل برقی در حد د ...

من لیست دادم بهت اونم دست بالا نسبتا 

با کمی قناعت راحت میتونی همه را بخری 

انشااله خوشبخت بشی

اره واقعا اگ دو طرفین درک درستی از زندگی مشترک داشته باشن واقعا ن اینقد سخت میشه نه طلاق اینقد زیاد. ...

میدونم من سنی ازم گذشته اصلاماهرکاری کنیم نمیتونیم اطرافیانمون روکلابراهرکاری راضی کنیم،اینقدرناراحت میشم بااین خرج گرون دخترخانماخانوادشونوتحت فشارمیزارن براچندتکه وسایل خونه

چرا اینجور میگیری بهترین‌مارک لباسشویی اسنوا ۱۷ تومنه یخچال ساید ۳۵ و تی وی ۱۶ تومن و جاروبرقی پارس ...

ددقیقا قیمتایی ک من زدم همیناست البته سرویس چوب رو ده تومن حساب کردیم ک با منم نیست تو لیستم ننوشتم ولی اخه  وسایل اشپزخونه چجوریسی تومن میشه؟ ظرف و ظروفا قاشق چنگالا سرویس حبوبات و ادویه و کفگیرملاقهو سرویس پلاستیک و .........

خدایا شکرت
کدوم وسایلت مونده که نخریدی

چیز خاصی نخریدم ظرف و ظروفا کلا هست قاشق چنگالا. کفگیر ملاقه.ست ادویه و حبوبات.جاروبرقی. چرخ خیاطی .میز چرخ خیاطی. جا سیب و پیازی. تی وی. قابلمه. خرده ریزه ها همش هست. پتو. وسایل برقی بجز اتو و خردکن بقیش هست ساعت دیواری. کلا بیشترچیزا مونده

خدایا شکرت