2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست
وسایل برقی ضروری و سرویس پلاستیک سرویس حبویات .ظرف و ظروف ها. قاشق چنگال، سرویس کفگیر ملاقه.کارد و چ ...

چرخ خیاطی نگیر سرویس پلاستیکی رو همشو نگیر گزینش کن

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرامیک کابینت گاز لوستر پرده مبل تمامشو با بخارشوی تمیز میکنم

من میترسم شیشه اجاق نشکنه 🤕

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وسایل برقی ضروری و سرویس پلاستیک سرویس حبویات .ظرف و ظروف ها. قاشق چنگال، سرویس کفگیر ملاقه.کارد و چ ...

اینا میشه صدو هفتاد 

بگرد قیمت مناسب پیدا کن مثلا قاشق چنگال سویس ده میلیونی هست دو‌ میلیونی هم هست دستی هم‌هست که جدا بخری بشه یه تومن و بقیه وسایلم همینطور

اسنوا مارک خوبیه؟ ما چون همه جهیزیه با پسره نامزدم میگه از اسنوا قسطی برداریم ولی نمدونم مارک خوبیه ...

من داداشم هشت ماه ازدواج کرده همه چی اسنوا برداشته واقعا عالیه لباسشویی گیر بکسی و لمسی اصلا صدا نداره ولرزش کیفیت تی وی عالی پنجاه پنج اینچ گرفت  ساید اسنوا هم گرفت خوب و جاروبرقی و اتو واون توستر همه پارس خزر و ابینوه گیری چرخ گوشت همه چیش واقعا خوبن کل جهیزیشونم همچی ۱۶۰ تومن شد

قبلا چی خریدی،؟ برقیا همه رو نخر مبل ساده بخر در حد بیست تومن. تی وی ده تومنی لباسشویی دو قلو سه ...

قبلا خردکن و اتو و سرویس قابلمه و سرویس ابزار و دو دست استکان و کلمن و کتری و گوشتکوب و سماور.

تی وی ده تومن فک نکنم باشه. لباسشویی دو قلو هم تو شهر ما برای جهیزیه عیب میدونن😑😑 بخرم هم کجا بزارم چون حیاط نداره، حموم همخیلی کوچیکه

خدایا شکرت

دقیقا چی حساب کردی ۱۷۰ شد بگو بهت بگم کدوم غیر ضروریه

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت