2777
2789
عنوان

موی جن

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسم فیلم پلیز 😬

بذار از دختر خالم میپرسم بهت میگم....فقط یه قسمتش ک دختره رفت حموم از سقف حموم،مو جن میریخت پایین 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
اسم فیلم پلیز 😬

بذار از دختر خالم میپرسم بهت میگم....فقط یه قسمتش ک دختره رفت حموم از سقف حموم،مو جن میریخت پایین 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
باش حتما بپرس

ساداکو مقابل کایاکو

میگه احتمال زیاد اینه چون خیلی وقت پیش نگاش کردیم

شاید مو نبوده.مثلا تار و پودی از ریسمانی پارچه ای فرشی.چمیدونم.بنداز بیرون فکرشم نکن.شبا از اشپزخونه ...

واقعا ترسناکه از اون روز سوره جن میخونم با سوره طارق آیتالکرسی چهارقل و...

☹😭😭😭

نترس چیزی نیس  

حالا این خوبه 

شب قدر بود رفته بودیم مسجد 

رو ب روی مسجد قدیما قبرستون بوده 

بعد یه مکان خیلی خیلی تاریکه 

ظلماته کسی بره تو مکان باید چراغ قوه ببره 

بعد ما ایستاده بودیم داشتیم حرف میزدیم 

یهو تو تاریکی صدای جیغای وحشتناک میومد 

نه یه بار 

نه دو بار 

چند بار 

اونم ساعت ۲ شب😐بلانسبت ریدیم ب خودمون

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت