2777
2789
عنوان

موی جن

2163 بازدید | 40 پست

دوروزه پیش جلوی یخچال موی ضخیم دیدم که مال آدم یا حیوونی نبود خاکستری بود به ضخامت تقریبا ۷تا موی آدم کوتاه بود بعدش مامانمم توی سبزی دید☹

روز قبلش هم اجیم خونه خودشون مو همونشکلی دیده بودن که از هوا افتاده زمین ...من دیگه از ترس خوابم نمیبره نکنه ظاهر شه

کسی تجربشو نداشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اونام کرونا گرفتن ک ریزش مو داشته باشن حرفا میزنیا

دهنت🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

حالا شاید موی جن نباشه😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه فیلم دیدم مثل همین ...بعد هر کی اون جن رو میدید به ی طریقی خودشو میکشت فقط اونا سبزی نداشتند 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز