2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اش خوردم🤣

نمیدونم ربط داشت یا ن ولی اش خوردم دردام شروع شد سه ساعت بعد زایمان کردم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
چند هفته بودید؟

۳۸ هفته و ۶ روز

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

کپسول گل مغربی خیلی کمک کنندس من دردام شروع نشد اما وقتی رفتم با سرم فشار زایمان کنم خیلی خوب پیشرفت میکردم یعنی بعداز چهار ساعت زایمان کردم ماماها میگفتن دهانه رحمت خیلی نرم شده . 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

من بعد زایمانم  از یک شرکت معتبر به نام طپش که 25 سال سابقه داره پرستار نوزاد گرفتم واقعا همه چیز خوب بود انتظارشو نداشتم ولی واقعا برای من خوب بود و شدیدا راضی بودم کارشناس من خانمی به نام محمدی بود که برام پرستار رو فرستاد.

09102152979

02188864510

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز