2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 54 پست
الان دیگه دوسش ندارم ولی از طلاق میترسم،من تک فرزندم،مامانو بابام پیرن،دق میکنن،اگه دق هم نکنن زیر ت ...

عزیزم یکم‌قوی باش

چرا همش باید ب یه طرف تکیه کنی؟؟ برو ی شغلی چیزی یاد بگیر پول دربیاری زندگیتو بسازی

فدای سرت عالم و آدم‌چرت بگن..تهمت بزنن

هرچی‌میخوان بگن

تو پیش وجدانت پاک‌باشی درد نداره تهمت

ولی اینجوری کنی ۱۰ سال دیگه شرمنده خودت‌میشی ک‌نجات ندادی خودتو

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکم‌قوی باش چرا همش باید ب یه طرف تکیه کنی؟؟ برو ی شغلی چیزی یاد بگیر پول دربیاری زندگیتو بسا ...

همین الانم شرمندم،انقد میشینه از دیگران و‌مامان بابام بد میگه که از مامان و‌بابامم بدم اومده،۲قطبی شدم،یه روز خوبم یه روز بد،حرف زشتی نمونده که نزده باشه بهمون،من خیلی اشتباه کردم،من حتی لباس عروس نپوشیدم ،هیچ گله ایی هم نکردم همون جوری اومدم تو‌خونه م،اما این آدم بازم‌به من میگه پر توقع؟دقیقا به چیه من میگه پرتوقع؟گاهی انقد تو خونه تنها میمونم که خودش میگه پاشو برو بیرون،من چجوری پرتوقعم؟بعد از سالها یکم پول دستم اومده اونم مال خودمه اصلا از اون نگرفتم،باز نمیذاره باهاش یکم به خودم‌برسم،خب من پر مو هستم به تیغ بدنم حساسه خارش میگیرم،اپیلیدی هم همش زیر پوستی میشه،خب لیزر مشکلش چیه؟چرا من انقد بدبختم

درسته اما چرا نباید باهام دوست باشه تا بتونم حرفمو بگم،دیگه لیزر موهای زاید برای منه بدبختی که تنبلی ...

تو تنبلی موهای زائد با لیزر نمیره حتی مکنه تشدید بشه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
همین الانم شرمندم،انقد میشینه از دیگران و‌مامان بابام بد میگه که از مامان و‌بابامم بدم اومده،۲قطبی ش ...

منم ک‌میگم مشکل داره زندگیت!!! خودتم ببین ک مشکل داره

با گفتن ک‌چیزی حل نمیشه

یه یا علی بگو پاشو ب زندگیت برس دختر

منم ک‌میگم مشکل داره زندگیت!!! خودتم ببین ک مشکل داره با گفتن ک‌چیزی حل نمیشه یه یا علی بگو پاشو ب ...

چکار کنم؟جداشم؟مامانو بابام تو‌خونه انقد غر میزنن و‌پشت شوهرم میگن تا دقم‌بدن،بدتر میشم که،مگه اینکه مستقل شم

چکار کنم؟جداشم؟مامانو بابام تو‌خونه انقد غر میزنن و‌پشت شوهرم میگن تا دقم‌بدن،بدتر میشم که،مگه اینکه ...

برای مستقل شدنم که باید پول داشته باشم،طلاقم که ساده نیست کلی باید بدو‌بدو‌کنم تا طلاقمو‌بگیرم،من با این اعصاب ضعیف چجوری تحمل کنم این اوضاعو

چکار کنم؟جداشم؟مامانو بابام تو‌خونه انقد غر میزنن و‌پشت شوهرم میگن تا دقم‌بدن،بدتر میشم که،مگه اینکه ...

برو یه هنری چیزی یاد بگیر ..کار پیدا کن..مهریه بگیر ازش خونه بگیر براخودت ..برو خودتو درمان کن..اول اعصابت رو..بعد جسمت رو. شاید سریع نشه..یهو نشه..ولی برنامه بچین براش..نشو دور از جونت بلانسبتت کتک خور یه آدمی ک هیچ حس خوبی برات نداره

برو یه هنری چیزی یاد بگیر ..کار پیدا کن..مهریه بگیر ازش خونه بگیر براخودت ..برو خودتو درمان کن..اول ...

حرفاتون بینهایت زیباست کاملا جدی میگم،اما عمل کردن بهشون راهی طولانی داره،راهی که من دیگه کم آوردم بخوام ادامه بدمش،مگه مهریه میده؟من مهرم ۱۴سکه س،اصلا هم برام مهم نبود،با اینکه انقدر کم گذاشتمش میگه تو میخوای ازم‌پول بگیری من مهرمو نمیخوام اون چیزایی که مال خودمه بهم بده بسمه،ماشین با پول بابای من بوده،یکم هم از وسایل خونه،اگه نده چیکار باید بکنم؟؟؟؟

اینو نمیدونستم🤦‍♀️

باید ریششو پیدا کنی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
برای مستقل شدنم که باید پول داشته باشم،طلاقم که ساده نیست کلی باید بدو‌بدو‌کنم تا طلاقمو‌بگیرم،من با ...

تحمل کدوم سختتره..شوهرت یا این سختیا؟؟؟

من‌نمیگم حتما طلاق بگیر

مرد درست کردن این مرد و این زندگی هستی؟؟؟؟ بسم الله

یا این‌یا اون

البته دیدم کسی رو ک وقتی عصبانیه تصمیم میگیره ک تغییر بده تو زندگیش ولی وقتی یادش میره و درد کتکا یادش میره فرداش استوری میذاره من و آقاییم شما و همه

گل‌من..خواهرم..اگه‌مشکلت جدیه یا حلش کن..یا از بین‌برش دار

برو یه هنری چیزی یاد بگیر ..کار پیدا کن..مهریه بگیر ازش خونه بگیر براخودت ..برو خودتو درمان کن..اول ...

من خودم فوق لیسانس زبانم،میتونم کار کنم،مدرس بودم تو‌موسسه،یکبار همکار‌آقام بهم زنگ زد منو با اسم کوچیک خطاب کرد در صورتیکه اصلا باهاش صمیمی نبودم،اینم داشت از اینور گوششو‌چسبونده بود گوش‌میداد،بعد یه بلایی سرم آورد که نگو،گفت تو حتما باهاش خیلی صمیمی هستی که اسم کوچیکتو‌میگه،بخدا من اصلا عادت ندارم تو چشای یه زن نگاه کنم چه برسه به مرد،خیلی خجالتیم،آخرم از ترس این مسخره بازیا دیگه کار نکردم

من خودم فوق لیسانس زبانم،میتونم کار کنم،مدرس بودم تو‌موسسه،یکبار همکار‌آقام بهم زنگ زد منو با اسم کو ...

خب مثلا همونجا قبل اینکه تماست تموم شه باید ب همکارت میگفتی چرا اسم‌کوجیک صدا میکنی..ک‌سوتفاهم پیش نیاد

شوهر من ک حساس نیست هم همچین چیزی میشنید حساس میشد🙈