2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 54 پست

اوایل ازدواجتونه؟ 

برخی اوایل گیر های بیخود میدن

کم کم خوب میشه

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

اول اینکه اروم باش.

دوم چرتلیزر میکنید وژل میزنید؟برادل خوتون یا همسرتون؟

اگه همسرتون که ارزششونداره یه مدت بوگندو پلست جلوش باش تابفهمه.

اگه برادل خودته اصلآچرادهن به دهنش میزاری که فحش زشت بده.بگو من همینه قانونم به پاکیزگی اهمیت میدم نظرتوهم محترمه ولی تاجایی که خودم صلاح بدونم.

تمام

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری به شوهرت ندارم که اخلاقش خیلی رو مخه، واقعا خودت چطور میتونی بدون رضایت شوهرت اینکارا رو بکنی ؟ خب چند مورد اینجوری ازت ببینه ذهنش درگیر میشه اعصابش میریزه بهم و این حرفا رو تحویلت میده، بنظرم مقصر خودتی عزیزم

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯
اول اینکه اروم باش. دوم چرتلیزر میکنید وژل میزنید؟برادل خوتون یا همسرتون؟ اگه همسرتون که ارزششوندا ...

برا خودم زدم ،زیبایو دوست دارم اما هرکار میکنم روم یه اسم میذاره،غذا زود بخورم میگه چرا منتظرم نموندی دیر بخورم میگه چرا گشنه موندی ،بخدا من نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم چرا جوابتون برای موندن‌تو این زندگی "دوسش دارمه" 

چیو دوس داری؟؟ فحش رو؟؟ تهمت رو؟؟ کتک رو؟؟؟

لا اله الا الله😑😐 دختر جونتو از سر راه آوردی مگه

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  
برا خودم زدم ،زیبایو دوست دارم اما هرکار میکنم روم یه اسم میذاره،غذا زود بخورم میگه چرا منتظرم نموند ...

شوهرتو به یه دکتر نشون بده حتما

کاری به شوهرت ندارم که اخلاقش خیلی رو مخه، واقعا خودت چطور میتونی بدون رضایت شوهرت اینکارا رو بکنی ؟ ...

درسته اما چرا نباید باهام دوست باشه تا بتونم حرفمو بگم،دیگه لیزر موهای زاید برای منه بدبختی که تنبلی تخمدان دارم مشکلی داره به نظر شما؟برای اونم میگه تو‌میخوای بری خودتو جلو‌مردم لخت کنی

برا خودم زدم ،زیبایو دوست دارم اما هرکار میکنم روم یه اسم میذاره،غذا زود بخورم میگه چرا منتظرم نموند ...

متاسفانه درکت میکنم...

مردا.....

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
نمیدونم چرا جوابتون برای موندن‌تو این زندگی "دوسش دارمه"  چیو دوس داری؟؟ فحش رو؟؟ تهمت رو؟؟ کت ...

الان دیگه دوسش ندارم ولی از طلاق میترسم،من تک فرزندم،مامانو بابام پیرن،دق میکنن،اگه دق هم نکنن زیر تهمتاشون کمرم میشکنه یا جلو روم با پشت سرم انقد تهمت میزنن تا بمیرم

درسته اما چرا نباید باهام دوست باشه تا بتونم حرفمو بگم،دیگه لیزر موهای زاید برای منه بدبختی که تنبلی ...

آخه بعضی آقایون حساس و بد دلن، شما میدونی همسرت اینجوریه عزیزم دوتا راه بیشتر نداری، یا جدا شو و با قوانین خودت زندگی کن و نیمه خودتو پیدا کن، یا بشین با همسرت به تفاهم برس، بالاخره یکم تو کوتاه بیای یکم شوهرت، اینجوری که نمیشه هرروز جنگ اعصاب و توهین و انواع بی احترامی به خانواده😑 تو رو خدا بچه نیار گناه داره☹

بعضی رفتارا دست خودِ ادما نیست دکتر ریشه یابی میکنه بزور ببرش

بخدا نمیاد،بهش گفتم من تنبلی تخمدان دارم ۳۱سالمه بذار یه بچه بیاریم وگرنه تا آخر عمر بی بچه میمونم منم آرزو‌دارم من که لباس عروس نپوشیدم‌حداقل بچه مو ببینم ،گفتم بیا باهم بریم دکتر زنان اگر حرفای منو قبول نداری،گفت نه نمیام ،من بچه نمیخوام،هم‌پول ندارم هم شرایط جامعه خوب نیست