تورو خدا یکی کمکم کنه خواهش میکنم شوهرم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت ،خیلی چیزای بد،فقط بخاطر اینکه رفتم یه سی سی ژل به لبم زدم چون میدونستم دعوام میکنه بهش نگفتم بعدا گفتم،خیلیم عذر خواهی کردم اما هیچفایده ایی نداشت،خیلی حرفای بدی زد خیلی،تو ۶سال زندگیمشترک برام عروسی نگرفتن،طلاهامو فروختم یکم بابام داد یکمم طلاهایی که مامانوباباش داده بودن گذاشتیم ماشین وجهیزیه خریدیم،حتی حلقه عروسی نداشتم،۲سال سربازی اول زندگیشو تو خونه ما بود همیشه مامانم حتی اگه غذای عالی هم نمیپخت ولی به هر حال سعی میکرد چیزای خوبی درست کنه،مامانم پیشش روسری میبنده الان میگه مامانت فیلم بازی میکنه روسری میبنده مامانت ج***ست ولی جلوی من روسری میبنده خودشو خوب نشون بده،بابام افسرده س منم مثل بابام یکم افسرده ام،همش بابامو میزنه تو سرم،تایه چی میشه اصلا ونسب منو خانواده مو زیر سوال میبره،چند وقت پیش گفتم بچه میخوام خیلی تو خونه تنهام خودش قبح تا شب سر کاره من تنها میمونم توخونه،میگه تو حتما زیر سرت کسی رو داری باهاش رابطه داری میترسی حامله شی برا همین به من میگی بچه بیاریم که حاملگیتو بندازی گردن من ،در صورتیکه به قران من از خونه بیرون نمیرم فقط برای خرید،تنها کار اشتباهم این بود یه ژل زدم،دیروز گفتم برای موهای زایدم میخوام برم لیزر میگه تو ج***ایی میخوای بری خودتو به مردم نشون بدی،با اینکه من هیچی نیستم هیکل آنچنانی همندارم ،خدایا چکار کنم،بخدا خودکشی میکنم ولی میترسم نمیرم ناقص شم،تورو خدا یکی بیاد بگه من چه خاکی بریزم تو سرم😭😔
تحمل کدوم سختتره..شوهرت یا این سختیا؟؟؟ مننمیگم حتما طلاق بگیر مرد درست کردن این مرد و این زندگی ...
من هیچ وقت از همون اولشم عکس شوهرمو خودمو جایی نذاشتم،من دوسشم ندارم اما از این راه سخت میترسم،از اینکه هرچی بگم جلوش محکومم،چجوری ثابت کنم که راست میگم؟انقد این جامعه ما مرد سالاریه ،من برم بگم رفتم ژل زدمنگفتم خوب خودم محکومم،دیگه فاضیه نمیاد به بقیه مسائل نگاه کنه،یه سرپیچی من کلی به ضررم خواهد بود،من چی برم بگم؟چجوری خودمو ثابت کنم؟این آدم خودمو خانواده مو قبول نداره من چجوری حقمو بگیرم؟
خب مثلا همونجا قبل اینکه تماست تموم شه باید ب همکارت میگفتی چرا اسمکوجیک صدا میکنی..کسوتفاهم پیش ن ...
حق با شماست،خاک تو سرم از بی زبونیمه،یهو چیزی به ذهنم نمیرسه ،هی خجالت میکشم،احمقم ها رفتارم درست نیست اما همیشه به فکرادب و احترامم ،بعدمخودمو سرزنش میکنم که چرا مثلا فلان حرفونگفتم
با یه وکیل خانوم مشورت کن حتما تلفنی حتی شده ۱۴ تا سکه الان خودش عدد خوبیه همچینم کمنیس بذا بگه ...
من فقط میخوام مستقل شم بعد طلاق نشینم خونه بابام ،بابا و مامانم انقد تهمت میزنن من میمیرم،یعنی الان اینجا با همچین شوهری بمونم زندگیم بهتره نسبت به خونه بابام
مرسی عزیزم ،ممنون از راهنماییت،حتما باید یه فکری بکنم،حتما،دارم از بین میرم،من که حتی با این سن و سال قرار نیست هیچ وقت بچه دار شم چون شوهرمنمیخواد،بخدا خرج لباسامم مامان و بابام میدن،این آدم فقط خرج خونه رومیده،حتی گوشت و مرغ و برنجمم مامانم اینا میدن،باز میگه تو هیچی نمیاری تو این خونه،من چرا انقد بدبختم واقعا،این زندگی آخری نداره که،ممنون از کمکت عزیزم،دعام کن ،حداقل اگه بخوام جدا شم پروسه ی آسونی باشه 😔🙏🏻