2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 54 پست
تحمل کدوم سختتره..شوهرت یا این سختیا؟؟؟ من‌نمیگم حتما طلاق بگیر مرد درست کردن این مرد و این زندگی ...

من هیچ وقت از همون اولشم عکس شوهرمو خودمو جایی نذاشتم،من دوسشم ندارم اما از این راه سخت میترسم،از اینکه هرچی بگم جلوش محکومم،چجوری ثابت کنم که راست میگم؟انقد این جامعه ما مرد سالاریه ،من برم بگم رفتم ژل زدم‌نگفتم خوب خودم محکومم،دیگه فاضیه نمیاد به بقیه مسائل نگاه کنه،یه سرپیچی من کلی به ضررم خواهد بود،من چی برم بگم؟چجوری خودمو ثابت کنم؟این آدم خودمو خانواده مو قبول نداره من چجوری حقمو بگیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مثلا همونجا قبل اینکه تماست تموم شه باید ب همکارت میگفتی چرا اسم‌کوجیک صدا میکنی..ک‌سوتفاهم پیش ن ...

حق با شماست،خاک تو سرم از بی زبونیمه،یهو چیزی به ذهنم نمیرسه ،هی خجالت میکشم،احمقم ها رفتارم درست نیست اما همیشه به فکر‌ادب و احترامم ،بعدم‌خودمو سرزنش میکنم که چرا مثلا فلان حرفو‌نگفتم

با یه وکیل خانوم مشورت کن حتما تلفنی حتی شده ۱۴ تا سکه الان خودش عدد خوبیه همچینم کم‌نیس بذا بگه ...

من فقط میخوام مستقل شم بعد طلاق نشینم خونه بابام ،بابا و مامانم انقد تهمت میزنن من میمیرم،یعنی الان اینجا با همچین شوهری بمونم زندگیم بهتره نسبت به خونه بابام

دور از جونت..ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه س

مرسی عزیزم ،ممنون از راهنماییت،حتما باید یه فکری بکنم،حتما،دارم از بین میرم،من که حتی با این سن و سال قرار نیست هیچ وقت بچه دار شم چون شوهرم‌نمیخواد،بخدا خرج لباسامم مامان و بابام میدن،این آدم فقط خرج خونه رو‌میده،حتی گوشت و مرغ و برنجمم مامانم اینا میدن،باز میگه تو هیچی نمیاری تو این خونه،من چرا انقد بدبختم واقعا،این زندگی آخری نداره که،ممنون از کمکت عزیزم،دعام کن ،حداقل اگه بخوام جدا شم پروسه ی آسونی باشه 😔🙏🏻

مرسی عزیزم ،ممنون از راهنماییت،حتما باید یه فکری بکنم،حتما،دارم از بین میرم،من که حتی با این سن و سا ...

خدا بهترینا رو برات پیش روت بذاره..میدونم‌سخته..خواهرم جدا شد با تموم سختیایی ک‌گفتی..زندگیش دقیقا مث خودت..اومد جلو چشمم

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  
خدا بهترینا رو برات پیش روت بذاره..میدونم‌سخته..خواهرم جدا شد با تموم سختیایی ک‌گفتی..زندگیش دقیقا م ...

😭🙏🏻خدا کمکم کنه ،واقعا توان ندارم،ممنون عزیزم❤️