2777
2789
عنوان

باز دلم شکست امشب چرا اخه

487 بازدید | 41 پست

مگه من کیو آزار دادم، دیشب ب شوهرم گفتم بریم پارک گفت ن خستم،بعدش ب داداشم ک ۱۶سالشه گفتم بیا خونمون گفت پیشه رفیقمم بعد صدای سرفه اومد فهمیدم با داداشمه  بهش گفتم فهمیدم خندیدیم ناراحت نشدم گفتم خب برادرن حرفای پسرونه میخوان بزنن،  الان بهش پی ام دادم چرا نیومدی اخه گفت اگ شد میام ،گفت با ابجیم ۳تایی پارکن،چند دفعه شده ۳تایی رفتن ب من نگفتن همشون مجردن من خونم ۲کوچه فاصله داره با مامانم،حس میکنم دلشون نمیخواد من باهاشون باشم خودشون میدونن من همش خونم تفریحی ندارم شوهرم ماشین نداره با دوتا بچه وقت نمیکنم برم بیرون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفا رو نزنید.

عزیزم کاملا طبیعیه.ما ک بچه داریم خیلیهمه حال و حوصله رفت و آمد با ماهارو ندارن.یه مقدار حق بدید و اصلا توقع نداشته باشید .اینطوری خودتونم آرامش دارید.البته من کار اونا رو تایید نمیکنم اما ب گفته خودتون اونا مجردن و الان هییییچ درکی ندارن

ب این فکر کنید ک دوتا بچه دارید نمیتونید ب خاطر برخورد اشتباه دونفر ک زندگیتونو تلخ کنید چون بچه ها هم اذیت میشن.

از زندگیتون با بچه هاتون لذت ببرید.

ببینید من طبقه بالای خونه مامانم اینام.اوایل ک اینجا بودم خیلی رفت و آمد زیاد بود اما الان گ میبینم خیلی خواهرام حوصله بچه هامو ندارن میشینم ب جای غصه الکی تا میتونم برای بچه هام وقت میذارم ک حوصلشو سر نره برن پایین یا اینکه میبرمشون بیرون

پس قدر لحظه لحظه هاتو با بچه هات بدون.واسه هر لحظش برنامه ریزی کن و خوش بگذرون باهاشون

این حرفا رو نزنید. عزیزم کاملا طبیعیه.ما ک بچه داریم خیلیهمه حال و حوصله رفت و آمد با ماهارو ندارن. ...

خب دلیلی نداره اینکارو با من بکنن من اصلا حالت افسردم اینو میدونن من ب بیرون نیاز دارم ک حالم خوب شه اگ دکتر برم حتما میگ افسردم