2777
2789
عنوان

باز دلم شکست امشب چرا اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکم بهشون حق بده

خودت میگی مجرد هستن

اصلا مجردها تا قبل از ازدواج دنیاشون خیلی متفاوت تر هست نسبت به متاهل ها

شک نکن وقتی خواهرت ازدواج کرد ، تازه قدر تورو بیشتر میدونه

خصوصا وقتی بچه دار هم شد

اون موقع اگه شوهراتون باهم رفیق باشن ، شوهرش همه ش دوست داره با شما بیاد گردش تا با افراد مجرد فامیل

خواهرت هم ، هرجا که شوهرش خوش باشه ، خوش هست

نمیدونم متوجه هستی چی میگم؟

اینارو گفتم که یکم حق بدی به اونا

اما انسانها با صحبت و گفتگو مشکلاتشون رو راحت تر حل میکنن تا با خودخوری و غصه خوردن

به جای غصه خوردن ، بشین باهاشون خواهرانه مطرح کن

مثلا با خنده بگو : نامردها ، بدون من تنها میرین پارک؟؟

سه بار مجردی میرین باشه... حداقل یه بار هم به من بگین ، از تنهایی در بیام ، راه دوری نمیره...

حداقل یکبار بهشون بگو

هرچی باشه خواهر برادرین

غریبه که نیستین

عزیزم یکم بهشون حق بده خودت میگی مجرد هستن اصلا مجردها تا قبل از ازدواج دنیاشون خیلی متفاوت تر هست ...

گفتم ب خواهرم خیلی گفتم،خواهرم طلاق گرفته بچم داره،اتفاقا بت شوهرشم بود خبری از بیرون رفتن نبود،یا با دوستاش بود یا با فامیل شوهرش

م سی از انرژی مثبتت، ولی بخاطر اون نیست من ی مدت پیش ب دوست خواهرم توهین کردم و این دوست قبلا با داد ...

پس یعنی دوستشون باارزش تر از توئه براشون؟ دیگه زنگ نزن بهشون خودتو جور دیگه سرگرم کن 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
گفتم ب خواهرم خیلی گفتم،خواهرم طلاق گرفته بچم داره،اتفاقا بت شوهرشم بود خبری از بیرون رفتن نبود،یا ب ...

پس روحیات خواهر شما با شما سازگار نیست

اشکالی نداره عزیزم

دور و بری ها و رفت و آمد هات رو طوری انتخاب کن ، که اطرافیانت حال دلت رو خوب کنن

وقتی باعث رنجش شما هستن چه اصراری به رفت و امد دارید

فقط در حد احوال پرسی و صله رحم در ارتباط باشید و حال دلتون رو خراب نکنید

تصمیمم خیلی وقته همینه ولی میان در میزنن نمیتونم 

در میزنن باز کن ولی تو زنگ نزن نرو سراغشون 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

😪😪😪باهاشون حرف بزن بگو ناراحت میشی

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.